slmm
fatih.hat Kayıtlı Üye 16 May 2010 #5 ---> slm sarıböcük' Alıntı: slmm Genişletmek için tıkla ... slm sarıböcük.aramıza hoşgeldin.umarım iyi vakit geçirirsin.:175:hahaha
---> slm sarıböcük' Alıntı: slmm Genişletmek için tıkla ... slm sarıböcük.aramıza hoşgeldin.umarım iyi vakit geçirirsin.:175:hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 May 2010 #9 ---> slm daha fazLa mersinLi görmek mutLu ediyor beni hoşgeLdiniz
fatih.hat Kayıtlı Üye 16 May 2010 #13 ---> slm nazlı mersinlisin demek.nerdensin.gerçekten insan hemşosunu görünce bir başka oluyor.hoşbulduk nazlı
---> slm nazlı mersinlisin demek.nerdensin.gerçekten insan hemşosunu görünce bir başka oluyor.hoşbulduk nazlı
fatih.hat Kayıtlı Üye 16 May 2010 #15 ---> slm bende normalde silifke ama.bu sene merkezdeyim.ama 2 ay sonra kurtuluyom inş.sınav hazırlığı için geldim bu tarafa.
---> slm bende normalde silifke ama.bu sene merkezdeyim.ama 2 ay sonra kurtuluyom inş.sınav hazırlığı için geldim bu tarafa.
MersinLiy Kayıtlı Üye 16 May 2010 #19 ---> slm ` nazLı ..' Alıntı: daha fazLa mersinLi görmek mutLu ediyor beni hoşgeLdiniz Genişletmek için tıkla ... harf,yen KatıLıyorum ) hoş geldin :106:
---> slm ` nazLı ..' Alıntı: daha fazLa mersinLi görmek mutLu ediyor beni hoşgeLdiniz Genişletmek için tıkla ... harf,yen KatıLıyorum ) hoş geldin :106: