---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? MoD: uyUz
PReѧ Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #961 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? MoD: uyUz
| MatmazeL | Bayan Üye 16 Ara 2009 #962 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sεи ßεиiм Nεfεsiм! HαчαLiмdεki Tεk Rεsiм!.. <3
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sεи ßεиiм Nεfεsiм! HαчαLiмdεki Tεk Rεsiм!.. <3
karagümrük Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #963 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? '
Sitem Bayan Üye 16 Ara 2009 #964 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Gökyüzündeki Yıldız'ımsın ! :$
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 16 Ara 2009 #965 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ............. yILlaRdıR aynı ileti xD
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ............. yILlaRdıR aynı ileti xD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 17 Ara 2009 #966 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? " ие $еκіl ісіи ωегеиlе... иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle Gігеиle і$ім оlмαz..!"
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? " ие $еκіl ісіи ωегеиlе... иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle Gігеиle і$ім оlмαz..!"
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 20 Ara 2009 #967 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' [c=4]♥[/c] Tut Hadi.. Tut Bırakma Çocuksu Yüreğimden..! [c=4]♥[/c]
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' [c=4]♥[/c] Tut Hadi.. Tut Bırakma Çocuksu Yüreğimden..! [c=4]♥[/c]
| MatmazeL | Bayan Üye 20 Ara 2009 #968 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? En iyisi yannızLık o beni Hiic terketmedi...
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? En iyisi yannızLık o beni Hiic terketmedi...
ReLax BaBy Bayan Üye 20 Ara 2009 #969 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? insanLaRLa muhattap oLuoRumm .. ! hepiNzdn uzaqım
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? insanLaRLa muhattap oLuoRumm .. ! hepiNzdn uzaqım
Gece- Bayan Üye 20 Ara 2009 #970 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? мk.gg.ee. (L)
G Gülümse. Bayan Üye 20 Ara 2009 #971 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Bugun Pazar ve Ben Seni Çoook Özledim
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Bugun Pazar ve Ben Seni Çoook Özledim
SinLesS~ Bayan Üye 20 Ara 2009 #972 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Mb15 (;
Z Zozo Kayıtlı Üye 20 Ara 2009 #973 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? cellatlar Getirdin Peşime Benim
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 20 Ara 2009 #974 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ©ﻕΞתς яΞiš | Emitasyon değil , harbi ANGARALIYIZ...
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ©ﻕΞתς яΞiš | Emitasyon değil , harbi ANGARALIYIZ...
Bisquitte* Bayan Üye 20 Ara 2009 #975 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? E.Azaklι. SeniCokSeviyorumKardesim<3.. - Hayata Anlam YükLüyorum LoadinG %0
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? E.Azaklι. SeniCokSeviyorumKardesim<3.. - Hayata Anlam YükLüyorum LoadinG %0
K kemal35 Banned 20 Ara 2009 #976 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=17][a=1]·#ஐ[c=17]╬╬╬╬╬╬╬╬╬[/c=1]☺ForzALTAY35☺[c=1]╬╬╬╬╬╬╬╬╬[/c=0]ஐ[/a=1][/c]
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=17][a=1]·#ஐ[c=17]╬╬╬╬╬╬╬╬╬[/c=1]☺ForzALTAY35☺[c=1]╬╬╬╬╬╬╬╬╬[/c=0]ஐ[/a=1][/c]
P pamuk_$ekeri Bayan Üye 21 Ara 2009 #977 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ...............
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 21 Ara 2009 #978 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? o an ki dinlediğim şarkınınadı yazıyo
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? o an ki dinlediğim şarkınınadı yazıyo
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 23 Ara 2009 #979 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' Bir Yangın Var İçimizde Adı Sensin Fe-Ner-Bah-Çe..!
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' Bir Yangın Var İçimizde Adı Sensin Fe-Ner-Bah-Çe..!
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #980 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=1]ᶤ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ [/c] Aç Doymam, Tok Acıkmam Sanır.. || o2.o2.2oo9 (L) (11.aY)
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=1]ᶤ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ [/c] Aç Doymam, Tok Acıkmam Sanır.. || o2.o2.2oo9 (L) (11.aY)