---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? kişisel bi ileti girin :D:D
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #881 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? kişisel bi ileti girin
İnci 1907 Prenses 23 May 2009 #882 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=13] acele etme bu aşk dediqin biraz zaman alıyor bilenin ve bana katlananın yanına kar kalıyor... [/c]
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=13] acele etme bu aşk dediqin biraz zaman alıyor bilenin ve bana katlananın yanına kar kalıyor... [/c]
' Kors@N Kayıtlı Üye 23 May 2009 #883 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Mds...
KeLebek_çıkmAzı Banned 23 May 2009 #884 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? K.k.m(L) uykum gibi gelsene...
GeBeriK GeLin Bayan Üye 23 May 2009 #885 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? .(
_GoDFaTHeR_ Banned 23 May 2009 #886 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Bilmem
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #887 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? hiiçbişiii
GeBeriK GeLin Bayan Üye 23 May 2009 #888 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? anLamaya çaLı$ma anLa..
_GoDFaTHeR_ Banned 23 May 2009 #889 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ^YeniKöyKolbastıTeam^
Buğra1 Kayıtlı Üye 23 May 2009 #890 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Yazarsam ban yerim
dişhi şeytan Bayan Üye 24 May 2009 #891 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sen benim başıma gelen en güzel şey.
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sen benim başıma gelen en güzel şey.
RappeR_qiRL Banned 24 May 2009 #892 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? кєηdiηi вi в*q SaηaηLaя.... qєяςєктєη Saηdıqıηız qiвiSiηiz.. xD
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? кєηdiηi вi в*q SaηaηLaя.... qєяςєктєη Saηdıqıηız qiвiSiηiz.. xD
MiRacLe* Bayan Üye 24 May 2009 #893 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? kayRamsı yazıyo
G Gülümse. Bayan Üye 24 May 2009 #894 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Cansumsu xD
R RaPizM^^ Bayan Üye 24 May 2009 #895 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Duygularım Çok Hasta..
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 25 May 2009 #896 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Ne geçmişe bakıp keşkelere Ne de geleceğe bakıp hayal kurmalara zamanım var.Sadece şuanı yaşamaya çalışıyorum...
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Ne geçmişe bakıp keşkelere Ne de geleceğe bakıp hayal kurmalara zamanım var.Sadece şuanı yaşamaya çalışıyorum...
İnci 1907 Prenses 25 May 2009 #897 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? kişisel bir ileti girin
My.immorTaL Bayan Üye 25 May 2009 #898 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? uyuyom yahu susun
T TweeTy_58 Kayıtlı Üye 25 May 2009 #899 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ßıcırık yazıo
R RaPizM^^ Bayan Üye 25 May 2009 #900 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sefi[O]ruMm [O]nuu