---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? MeMo*mM xDxD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 15 May 2009 #821 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? MeMo*mM xDxD
ıssız_ada Bayan Üye 15 May 2009 #822 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? web messenqer yasıor
İnci 1907 Prenses 16 May 2009 #823 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? | !Nc! | yeni aşk hayatında mutluluk dilerim dönme sakın qeri çok qülerim | mevlana deilim adam olun öle gelin :
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? | !Nc! | yeni aşk hayatında mutluluk dilerim dönme sakın qeri çok qülerim | mevlana deilim adam olun öle gelin :
DiReNiS Bayan Üye 16 May 2009 #824 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? İncim :s Nası yani bitti mi :s Telefonunu da açmıyosun arıyorum seni Sessiz çığlıklarım yazıyor..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? İncim :s Nası yani bitti mi :s Telefonunu da açmıyosun arıyorum seni Sessiz çığlıklarım yazıyor..
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 May 2009 #825 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? toz pembe hayaller vardı.. pembesi gitti tozu kaldı..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? toz pembe hayaller vardı.. pembesi gitti tozu kaldı..
G Gülümse. Bayan Üye 16 May 2009 #826 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? O da Sever yazıyor..
_MızMız_ Bayan Üye 16 May 2009 #827 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? boş bişicik yazmıo
RappeR_qiRL Banned 16 May 2009 #828 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Her şarkının içinde ben seni qörürüm,Sevdan ßir Nefes qißi çekmessem öLürüm!
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Her şarkının içinde ben seni qörürüm,Sevdan ßir Nefes qißi çekmessem öLürüm!
İnci 1907 Prenses 16 May 2009 #829 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? DiReNiS' Alıntı: İncim :s Nası yani bitti mi :s Telefonunu da açmıyosun arıyorum seni Sessiz çığlıklarım yazıyor.. Genişletmek için tıkla ... ewt ablam bitti nedenini anlattım zaten üzülmüyorum moralimi düzelltin teşekkurler iyiki varsın seviyorum seni | !Nc! | yeni aşk hayatında mutluluk dilerim dönme sakın qeri çok qülerim | mevlana deilim adam olun öle gelin :
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? DiReNiS' Alıntı: İncim :s Nası yani bitti mi :s Telefonunu da açmıyosun arıyorum seni Sessiz çığlıklarım yazıyor.. Genişletmek için tıkla ... ewt ablam bitti nedenini anlattım zaten üzülmüyorum moralimi düzelltin teşekkurler iyiki varsın seviyorum seni | !Nc! | yeni aşk hayatında mutluluk dilerim dönme sakın qeri çok qülerim | mevlana deilim adam olun öle gelin :
DiReNiS Bayan Üye 16 May 2009 #830 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Canımsın... Sessis Çığlıklarım yazıyor..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Canımsın... Sessis Çığlıklarım yazıyor..
Buğra1 Kayıtlı Üye 16 May 2009 #831 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Uzak 2 Şehir'de BirLikte Atan 2 kaLp Bizimkisi
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Uzak 2 Şehir'de BirLikte Atan 2 kaLp Bizimkisi
_zeynep_ Bayan Üye 16 May 2009 #832 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? reklam olmasın die yazmıorum You are my life, my all !! (L)(L)
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? reklam olmasın die yazmıorum You are my life, my all !! (L)(L)
MiRacLe* Bayan Üye 17 May 2009 #833 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? mutluyum
İnci 1907 Prenses 17 May 2009 #834 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? benmi salagım millet mi çok akıllı anlamadım gitti ...
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? benmi salagım millet mi çok akıllı anlamadım gitti ...
tatLichey Bayan Üye 17 May 2009 #835 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? bana hawa atiCam kiye kendini fazLa kasma DamarLarindaki kaNin ßiLe bana hasTa...!
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? bana hawa atiCam kiye kendini fazLa kasma DamarLarindaki kaNin ßiLe bana hasTa...!
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 May 2009 #836 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? AkıL Aman Kaçmasın Edebi Bozmasın Gururunu Yanına Tak Kimse (Ç)almasın..!! yasıooo
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? AkıL Aman Kaçmasın Edebi Bozmasın Gururunu Yanına Tak Kimse (Ç)almasın..!! yasıooo
damir Banned 17 May 2009 #837 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? HakemLer SağoLsun..Yürü 8eşiktaş..
_zeynep_ Bayan Üye 17 May 2009 #838 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? AYNA-çocuğum
damir Banned 17 May 2009 #839 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? HakemLer SağoLsun..Yürü 8eşiktaş.. | Turkcell Süper Lige Hoşgeldin Kasımpaşa..|Vuslat Başka Bahara Kaf Kaf...
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? HakemLer SağoLsun..Yürü 8eşiktaş.. | Turkcell Süper Lige Hoşgeldin Kasımpaşa..|Vuslat Başka Bahara Kaf Kaf...
_zeynep_ Bayan Üye 17 May 2009 #840 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Ahmet KAYA - Hani benim gençliğim