işm warr..Kahve içiom.. yasıoo:D
Atlantis Banned 9 Ocak 2009 #484 FuLLMooN' Alıntı: P!$maNıM HeRke$! !n$aN $aNıPTa $aÇMaLaDıM... yazıyo Genişletmek için tıkla ... askmı dedın bana sacmaladın senı sevıyorum dıyene ınanma yol ver benı enson bırakıp gıdende benı herseyden cok severdı bos var devamı olması lazım
FuLLMooN' Alıntı: P!$maNıM HeRke$! !n$aN $aNıPTa $aÇMaLaDıM... yazıyo Genişletmek için tıkla ... askmı dedın bana sacmaladın senı sevıyorum dıyene ınanma yol ver benı enson bırakıp gıdende benı herseyden cok severdı bos var devamı olması lazım
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 9 Ocak 2009 #486 HAYATTA KAYBETMEKTEN KORKTUĞUM TEK ŞEY SENSİN GÜLÜM (Gzm) -- NECATİ ŞAŞMAZ-GÜRKAN UYGUN-KENAN ÇOBAN- BJK
HAYATTA KAYBETMEKTEN KORKTUĞUM TEK ŞEY SENSİN GÜLÜM (Gzm) -- NECATİ ŞAŞMAZ-GÜRKAN UYGUN-KENAN ÇOBAN- BJK
Rock_n_déwiL Bayan Üye 9 Ocak 2009 #487 ßeny unutmaq iCn yémiNLér éTmi$sn ßiLiormsN $éFqiLm uMrumda ßiLé deqiLsn x) yazıo
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 9 Ocak 2009 #488 Show Me The Meaning oF ßeing LoneLy... yazıYor ..
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 #490 " Edebıyat:1 matematik:0 tarih:1 SAKARYASPOR 5 | AŞKIMIZ OKULLARA DERS OLDU ":
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 12 Ocak 2009 #493 Düştük Yollara Güzel Şeyler Bulmak Umuduyla..IşıkLarıyla Büyük Şehirler Yol OLdu Bize..İz Sürdük Yalnızlığa "DEVRİMLE " Başbaşa.
Düştük Yollara Güzel Şeyler Bulmak Umuduyla..IşıkLarıyla Büyük Şehirler Yol OLdu Bize..İz Sürdük Yalnızlığa "DEVRİMLE " Başbaşa.