SeNi çoooK SeviYorummm **** SeRcn [L]
S SiLentabys ~ Bayan Üye 9 Ara 2008 #405 eLine iLk aLdıın anDaki Naz 'La $imdiki Naz Cok FarkLı... yazıyor..
KüçüKköyLüm Kayıtlı Üye 9 Ara 2008 #406 ·$1th·$4A·$1../ ·& Geçimsizim Bugünlerde ... Kimsesizim Bu Yerlerde ... Değersizim Bu Ellerde ... Çaresizim Doğduğum Yerde
·$1th·$4A·$1../ ·& Geçimsizim Bugünlerde ... Kimsesizim Bu Yerlerde ... Değersizim Bu Ellerde ... Çaresizim Doğduğum Yerde
KüçüKköyLüm Kayıtlı Üye 9 Ara 2008 #407 ·$3KüçüKköyLüler kö$e..||·$1 Nasılmı Sevdim.Ne Sen Sor Nede Ben Anlatim.. hiLaL'Mmm..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 9 Ara 2008 #409 şampiyonluk görmeden yaşarsam eğer,sanmaki kalbimizde bu sevda biter,kazmışız seni biz bu yüreklere,Beşiktaşlı olmak övünmek ytr.
şampiyonluk görmeden yaşarsam eğer,sanmaki kalbimizde bu sevda biter,kazmışız seni biz bu yüreklere,Beşiktaşlı olmak övünmek ytr.
S SiLentabys ~ Bayan Üye 10 Ara 2008 #411 Gökcé^m Doğum Günün KutLu oLsun Yavrum Ké$ké yanında oLsam. Yazıyor.
CADIII Bayan Üye 10 Ara 2008 #414 çığlık_ki; Yakın Ve Yakıcı Bir Sestir;bozar Hassas Dengelerini Hayatın......ve Hep Vardır........!
~ KeNKs ~ Bayan Üye 11 Ara 2008 #416 gara gara gazanlar gara yazı yazanlar gün yüzü görmesin aramızı bozanlar hahaha xD