Gururdan Eser Yok Sizde Yalaka Köpekler:)
pasakLı_hatuN Bayan Üye 30 Kas 2008 #323 * aL yanLızLığını GeL..sıkıLmaız. Senin yanLızLığın bNm yanlızLığımLa konuşur.. biz ikimiz susarız..
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 30 Kas 2008 #326 </3 yaLnızLık Henüz 1 bebeq ..qünden qüne büyüceq ! ****--- yazıyo
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 1 Ara 2008 #328 ·$1·# ﱢﱟﱞﱡ۩ﱞﱟﱢَ Ξ̲̲̅̅Ç̲̅Ξ●·$4Ξ̲̅A̲̅Ξ·$1●Ξ̲̅̅R̲̅Ξ●Ξ̲̅̅Ş̲̅Ξ●Ξ̲̅̅ I̲̅Ξ ﱢﱟﱞﱡ۩ﱞﱟﱢَ ·#·$1
Mini-DeLi Bayan Üye 1 Ara 2008 #330 [c=64]ॐSustukların ßüyür İçinde!!..?!, [/c] (1 sene 3 aydır aynı şey yazıyor=) ara sıra tabiki değiştirmişimdir ama nadir yani=))
[c=64]ॐSustukların ßüyür İçinde!!..?!, [/c] (1 sene 3 aydır aynı şey yazıyor=) ara sıra tabiki değiştirmişimdir ama nadir yani=))
E Esraa.. Bayan Üye 1 Ara 2008 #332 "Wenn du nicht Lieben kannst, dann Liebe nicht,, sonst wirst du das Leben lang leiden" Türkcesi ; sevmeyi bilmiyorsan sevme yoksa hayat aci verir...
"Wenn du nicht Lieben kannst, dann Liebe nicht,, sonst wirst du das Leben lang leiden" Türkcesi ; sevmeyi bilmiyorsan sevme yoksa hayat aci verir...
Fitnat Bayan Üye 1 Ara 2008 #334 - oZKan -' Alıntı: ' Ben Sorulara Cevap İcin DeğiL Cevaplara Soru OlmaK icin Yasiyorum..!! Genişletmek için tıkla ... wowwwwwww bu süper ya Son düzenleme: 1 Ara 2008
- oZKan -' Alıntı: ' Ben Sorulara Cevap İcin DeğiL Cevaplara Soru OlmaK icin Yasiyorum..!! Genişletmek için tıkla ... wowwwwwww bu süper ya
F fatma_canım Bayan Üye 2 Ara 2008 #335 hayat yollardan seçilmiş olsa bile bu yollardan birini seçiceksin seçtiğin yolda ölüm olsa bile selam verip geçiceksin
hayat yollardan seçilmiş olsa bile bu yollardan birini seçiceksin seçtiğin yolda ölüm olsa bile selam verip geçiceksin
нαчαℓ Bayan Üye 3 Ara 2008 #337 Иe oLur biraz rüyaya daLsak. Иe oLur gerçek oLsa мasaLLar; Чa da biz мasaL oLsak ! bu yaziyor
KüçüKköyLüm Kayıtlı Üye 3 Ara 2008 #338 ·$3/Kö$e.. ||·$1 oLursa SeninLe oLmazsA EceLLe.. hiLaL'Mm pRenSeSimm KüçüKköyLüm
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 3 Ara 2008 #340 Beşiktaş Bir Gerillanın Hayata İtirazıdır...Susarsa Çatışma, Konuşursa Savaş,Yazarsa Destan, Severse Devrim Olur...
Beşiktaş Bir Gerillanın Hayata İtirazıdır...Susarsa Çatışma, Konuşursa Savaş,Yazarsa Destan, Severse Devrim Olur...