malesef oldu :(
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Şub 2011 #86 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Çok olmuştur heralde 4-5 tane xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 16 Şub 2011 #87 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? ewt baya ağlattım
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 26 Şub 2011 #89 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? deluganlı gız' Alıntı: ben miii bn çok eskittim sayısını hatırlamıyorummmm =) Genişletmek için tıkla ... Maşallah. Ağlatıpta keyifleneni ilk defa görüyorum.
---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? deluganlı gız' Alıntı: ben miii bn çok eskittim sayısını hatırlamıyorummmm =) Genişletmek için tıkla ... Maşallah. Ağlatıpta keyifleneni ilk defa görüyorum.
Allons-y Kayıtlı Üye 10 Tem 2011 #93 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? oldu ona az bile
M Mastor Kayıtlı Üye 5 Eyl 2012 #97 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Ağlamayan sevgilim olmadı ki :124af:
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 5 Eyl 2012 #98 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Mastor' Alıntı: Ağlamayan sevgilim olmadı ki :124af: Genişletmek için tıkla ... ''Sevgiliniz oldu mu?'' diye bi soru sorsalardı daha gerçekçi bi cevap verebilirdin. :5p27y:
---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Mastor' Alıntı: Ağlamayan sevgilim olmadı ki :124af: Genişletmek için tıkla ... ''Sevgiliniz oldu mu?'' diye bi soru sorsalardı daha gerçekçi bi cevap verebilirdin. :5p27y:
M Mastor Kayıtlı Üye 5 Eyl 2012 #99 ---> Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Doğru söylüyon bak, :3dgy2: