Sizin eviniz yansa ve ailenizden 3-4 kişi ölse .. Evi yakana karşı tepkiniz ne olurdu ?

???

• O adamdan intikamımı bir şekilde almaya çalışırdım !!

Oy: 16 94.1%
  • İtaat eder ve ona bulaşmazdım !!

Oy: 0 0.0%
  • Söylemek zorunda mıyım kardeşim ? :D :D

Oy: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
---> Sizin eviniz yansa ve ailenizden 3-4 kişi ölse .. Evi yakana karşı tepkiniz ne olurdu ?

o kişiYi yataĞa BağLardım .. KoLLarından BaŞlardım ... Her Yerini JiLetLe KEserdm .. Kanayan yaraLarının Üzerine De Tuz Dökerdm .. Acıdan Kıwranmasını BekLerdm ..

Evini Gidip yaKmazdm Ailenin ne sucu war .. Ama Hayatı Boyunca Azap CekMesini isTerdm ..

MutLaka Bi hasar Bırakırdım :D:D

---> Sizin eviniz yansa ve ailenizden 3-4 kişi ölse .. Evi yakana karşı tepkiniz ne olurdu ?

O adamdan intikamımı bir şekilde almaya çalışırdım !!

kesin bende ailesini yakardım.

o kişiYi yataĞa BağLardım .. KoLLarından BaŞlardım ... Her Yerini JiLetLe KEserdm .. Kanayan yaraLarının Üzerine De Tuz Dökerdm .. Acıdan Kıwranmasını BekLerdm ..

Evini Gidip yaKmazdm Ailenin ne sucu war .. Ama Hayatı Boyunca Azap CekMesini isTerdm ..

MutLaka Bi hasar Bırakırdım :D:D

hahaha yuhhh :D

Öldürmem ben, sakat bırakırım ki yaşadığı her an acı çeksin ve hatırlasın.

gebertirdim onu herhalde :D

Kader der Allaha havale ederdim (.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri