Sizin Dünyanız Hangi Renk

Sizin Dünyanız Hangi Renk?

  • mavi

    Oy: 9 20.9%
  • kırmızı

    Oy: 4 9.3%
  • sarı

    Oy: 1 2.3%
  • kahverengi

    Oy: 0 0.0%
  • yeşil

    Oy: 0 0.0%
  • siyah

    Oy: 14 32.6%
  • pembe

    Oy: 1 2.3%
  • mor

    Oy: 7 16.3%
  • gri

    Oy: 7 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    43

By.CheqiCi

Kayıtlı Üye
Mavi: Genellikle yıldızları, geceyi, insan sıcaklığını, kalıcı ve derin duyguları, düşünceyi ve dinlenmeyi simgeler. Maviyi sevenler genellikle romantik ve duygusal bir kişiliğe sahiptirler.

Kırmızı: Hareketi ve hızı simgeler. Kırmızı sevenler, duyguları yoğun yaşayan kişilerdir. Ne var ki, aşırı kırmızı sevgisi, kişide aynı zamanda despotik bir yan ve sinirli bir kişilik göstergesi de olabilmektedir.

Sarı: Güneyin rengi; aynı zamanda umudun, ilginin, iyimserliğin ve evrensel aşkın rengidir. Sarıyı sevenler genellikle herkesle konuşan, geniş bir kültür hazinesine sahip sosyal tiplerdir.

Kahverengi: Bu rengi sevenlerin tipik özelliği, her şeyin mükemmel olmasını istemeleridir.


Yeşil: Dikkatin ve konsantrasyonun rengidir. Bu rengi sevenler, sağlam bir iradeye ve başkalarını kontrol etme yeteneğine sahiptirler

Siyah: Varolma ve gençlik başkaldırısının tipik rengidir. Korku ve umutsuzluğun yanı sıra ölümü de çağrıştıran siyah, seromoni ve tören giysisi rengi olduğu gibi cazibenin de rengi haline dönüşebiliyor.

Pembe: Kadınlara huzur veren bir renktir. Kimileri açık, kimileri daha sivri tonların düşkünüdürler. Oysa erkeklerin çoğu pembeyi ´iğrenç, sıradan´ bir renk olarak değerlendirir

Mor: ´Erotizmin sonu´ anlamını taşıyan renktir. Mesleki açıdan da, ikili ilişkiler açısından da seçilecek en yanlış renktir. Çok az görüldüğünden tek olma ve iktidar olmayı simgeler.


Gri: Ağırbaşlılığın, sadakatin ve sessizliğin simgesidir. Bu rengi tercih eden insanlar, genellikle işlerine gereğinden fazla önem veren, ciddi ama asla hırslı olmayanlardır. İkili ilişkilerde de gözleri yukarda değildir
 
---> Sizin Dünyanız Hangi Renk

Siyah: Varolma ve gençlik başkaldırısının tipik rengidir. Korku ve umutsuzluğun yanı sıra ölümü de çağrıştıran siyah seromoni ve tören giysisi rengi olduğu gibi cazibenin de rengi haline dönüşebiliyor. =(=(

!!!!!:(Hayatı HiÇ sEvMiorm):!!!!!
 
---> Sizin Dünyanız Hangi Renk

Mavi: Genellikle yıldızları geceyi insan sıcaklığını kalıcı ve derin duyguları düşünceyi ve dinlenmeyi simgeler. Maviyi sevenler genellikle romantik ve duygusal bir kişiliğe sahiptirler.

tşk :)
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst