Sizi taparcasına seven biri oldu mu?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Tem 2010 #2 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? Hala var da kıymetini bilemiyorum.
İnci 1907 Prenses 10 Tem 2010 #4 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? sanırım ? oldu sanırım hıhh2
nones Bayan Üye 10 Tem 2010 #6 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? ' İnci' Alıntı: sanırım ? oldu sanırım hıhh2 Genişletmek için tıkla ... o da ben
---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? ' İnci' Alıntı: sanırım ? oldu sanırım hıhh2 Genişletmek için tıkla ... o da ben
İnci 1907 Prenses 10 Tem 2010 #7 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? ovv yavrum benim :50: bnde seni çok seviyoruuuuuuummmmmmmmm
---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? ovv yavrum benim :50: bnde seni çok seviyoruuuuuuummmmmmmmm
R RaPizM^^ Bayan Üye 10 Tem 2010 #11 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? aÇeLya' Alıntı: Hala var Genişletmek için tıkla ... +1..
BravehearTs Kayıtlı Üye 10 Tem 2010 #13 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? tapmasada sevse iyidi oda olmadı
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #15 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? sanmıyorum
senszim Bayan Üye 11 Tem 2010 #17 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? hala var saolsn zmanla inancm kalmasada.........
FatoSS Bayan Üye 12 Tem 2010 #19 ---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? OOOO...ßiri var 4 senedir...Peşimden koşuyo ama bayaa bi seviyo herslde.. Aman ona kaç kere dedim ßenim Eminim var die amahala peşimde..
---> Sizi taparcasına seven biri oldu mu? OOOO...ßiri var 4 senedir...Peşimden koşuyo ama bayaa bi seviyo herslde.. Aman ona kaç kere dedim ßenim Eminim var die amahala peşimde..