Sizi Nasıl Terk Edecek?

---> Sizi Nasıl Terk Edecek?

Yengeç: Garantici Yengeçler ‘Sorun sende değil bende’ kafası taşır. Bütün klişeleri bu duygusal burçta görmeniz mümkündür: ‘Seni istemiyorum ama hayatımda varlığını istiyorum.’ Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez. Yalnızlık korkusu bu burçta daha yoğundur kendine yeni birini bulana dek sizi gel-gitlerinde boğar. Yeni bir ilişkiye başladığı anda adamdan ne ses gelir ne soluk.

birine çok benziyo xD

Terazi: Terazi burçları tamamen despottur. Eğer ona uyum sağlamaz onun kuralları ile hareket etmezseniz sizden çok kolay vazgeçebilir. Gerçekçi bir burç olduğu için ilişki boyunca görmezden geldiği hatalarınızı ayrılık günü yüzünüze vurmaktan çekinmez. Eğer terazi bir ilişkiyi bitirecekse sebep her ne olursa olsun canınızın yanmasını derin bir aşk acısı çekmenizi sağlayacaktır.

ana... dogru hepsi :)

Balık: Balık burçları ilişkiye başladığı gibi ayrılır. Neden ayrıldığını bilmez ne kendini suçlar ne sizi. Hatta sizi arayıp ayrılık konuşması bile yapmaya tenezzül etmez. Onun için bitmiştir ve inanır ki bir ilişki biterse bir dostluk başlar. Fakat bunu sizinle paylaşmaz bilinçli olduğundan değil sizin de onun gibi düşündüğünüzü zannettiğinden… Size neden ve sebepler sunamaz iş yerinden çıkıp kepenk kapatır gibi ilişkiyi de kapatır ve hayatına kaldığı yerden devam eder.

Bu Kadar Ruhsuz Olamam xD Teşekkürler :)

Kova: Enfestir Kova burcunun terk etmesi hatta ilişki sürecinden daha fazla keyif alırsınız. Eğer bir kova ile ilişkiniz varsa siz onu tek etmeyin bırakın başrol onun olsun. Bir tiyatro sahnesinde gibi hissedeceksiniz kendinizi. Sizi terk ederken; ‘Seni ölene dek seveceğim ama gitmem lazım’ gibi beylik laflar edecektir. Size hala aşık bir adamın acı çekerek gidişini izlemekten çekinmeyin. Bütün klişeleri altüst eder kova burcu erkeğinin terk edişi

demek boyle terk edilecegim... vay hain vayy. inanirmiyim ben sana daha :)

Benim Burcum yanlıs ya da bu bilgiler :D Şu zamana kadar kimseden ayrılmadım ben :H

Yengeç: Garantici Yengeçler ‘Sorun sende değil bende’ kafası taşır. Bütün klişeleri bu duygusal burçta görmeniz mümkündür: ‘Seni istemiyorum ama hayatımda varlığını istiyorum.’ Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez. Yalnızlık korkusu bu burçta daha yoğundur kendine yeni birini bulana dek sizi gel-gitlerinde boğar. Yeni bir ilişkiye başladığı anda adamdan ne ses gelir ne soluk.

sanırım şu an byefndyle tam olarak bunu yaşıoruz... :S
paylşm için tşkkrler...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri