---> Sizi en çok rahatlatan şey ? bira içerken bişeyler yazmak ...
Red&Black Kayıtlı Üye 22 Ara 2009 #61 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? bira içerken bişeyler yazmak ...
~ KeNKs ~ Bayan Üye 22 Ara 2009 #62 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? başkalarna bagrnca rahatlyorm :|
Anjelik Bayan Üye 25 Ara 2009 #67 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? hafif müzik bir de açık havada yürüyüş yapmak
YuReKliM Bayan Üye 1 Ocak 2010 #72 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? kimse bana karismadan pc basinda durmakkkkk
GothicAngeL Bayan Üye 3 Ocak 2010 #74 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Kimse sana karışmadan saatlerce pc başında durmak Genişletmek için tıkla ... işte bu
---> Sizi en çok rahatlatan şey ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Kimse sana karışmadan saatlerce pc başında durmak Genişletmek için tıkla ... işte bu
LuNa. Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #76 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? böyle bağırmak sonra mümkün mertebe çok değerlio lmayan bişi kırmak sonra msn de millete flood yapmak ondan sonra hmm söylemem
---> Sizi en çok rahatlatan şey ? böyle bağırmak sonra mümkün mertebe çok değerlio lmayan bişi kırmak sonra msn de millete flood yapmak ondan sonra hmm söylemem
K e w e LL Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #78 ---> Sizi en çok rahatlatan şey ? Galatasaray'ın maçı varsa o gün sanki ben oyanayacağım gibi hazırLanırım içim huzur doLar 2. Gezmek tozmak
---> Sizi en çok rahatlatan şey ? Galatasaray'ın maçı varsa o gün sanki ben oyanayacağım gibi hazırLanırım içim huzur doLar 2. Gezmek tozmak