---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? yok ya nerdee :(
İnci 1907 Prenses 19 Eki 2011 #42 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? birini böle bekleyen biri olsaydı zaten böyle bir resim çizilmezdi.
---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? birini böle bekleyen biri olsaydı zaten böyle bir resim çizilmezdi.
beyazgul_57 Bayan Üye 22 Eki 2011 #44 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? ~ meRve ~' Alıntı: yok ya nerdee Genişletmek için tıkla ... canım benim sen üzülme ben bekleri yahu seni taktığın şeye bakhahaha
---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? ~ meRve ~' Alıntı: yok ya nerdee Genişletmek için tıkla ... canım benim sen üzülme ben bekleri yahu seni taktığın şeye bakhahaha
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 22 Eki 2011 #45 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? Olmaz mı? Kapıda kuyruk oluşturdular.
zaman93 Kayıtlı Üye 30 Eki 2011 #52 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? bekleyenim yok ama benim beklediğim biri var
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Eki 2011 #53 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? Benide Bekleyen Varmış Yeni Ögrendim Ne yazık.
Berry* Bayan Üye 16 Nis 2012 #60 ---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? Hakikaten 9 yaşında biri mi çizmiş bilemeyeceğim fakat çok derin bir resim.
---> Sizi Böyle Bekleyen Var Mı ? Hakikaten 9 yaşında biri mi çizmiş bilemeyeceğim fakat çok derin bir resim.