Size göre küfür etmek..

???

• Saygisizliktir

Oy: 12 22.6%
  • Bazen gereklidir

Oy: 23 43.4%
  • Cahilliktir

Oy: 2 3.8%
  • Özgürlüktür

Oy: 3 5.7%
  • Isyan etmektir

Oy: 4 7.5%
  • Gereksizdir

Oy: 9 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    53
---> Size göre küfür etmek..

konusacak birseyi olmayan, soylecek sozu olmayan, savunacak birseyi olmayan kufur eder. haksizsa savunacak birseyi yoktur diyecek sozu yoktur kufurle bastirmaya calisir.

konusacak birseyi olmayan, soylecek sozu olmayan, savunacak birseyi olmayan kufur eder. haksizsa savunacak birseyi yoktur diyecek sozu yoktur kufurle bastirmaya calisir.

katılıyorum... fakat demek istediğim birşey var ki maçlarda bende çok küfrederim ya:D ama varya sırf spor da şiddet yasasını çıkardılar diye küfür ediyorum..çıkarmasalar şişe filan fırlatarak rahatlayabilirdim..şimdi o da yok:D

a a aaaaaaaa nekadar ayip nekadar ayip...

doner bicagiyla gitseydin birde sise filan kesmes seni, bana piskopat diyene bakin :):):)

kufur yok :) kufur cok kotu birsey ya... :)

a a aaaaaaaa nekadar ayip nekadar ayip...

doner bicagiyla gitseydin birde sise filan kesmes seni, bana piskopat diyene bakin :):):)

kufur yok :) kufur cok kotu birsey ya... :)

ya yok döner bıçağı olmaz..hem onu shaaya atsam ne zararı olacak ki..yok yok olmaz döner bıçağı..eğer yakın mesafe olursa tmm onu da getirme taraftarı olurdm ama yok şimdi olmaz...:D şişe daha güzel..

tamam oyle olsun :)

neyse benim okula gitmem gerek birazdan :)
size iyi yorumlamalar...

kufur yok unutma falda yok :) sisede yok yukarda tamam oyle olsun dedigime bakma sen :)

tamam oyle olsun :)

neyse benim okula gitmem gerek birazdan :)
size iyi yorumlamalar...

kufur yok unutma falda yok :) sisede yok yukarda tamam oyle olsun dedigime bakma sen :)

tmm şişe yok küfür yok fal da yok:D

hadi uğurlar olsun sana bende çıkıyorum...görüşürüz...ii dersler..

Bence küfür etmek kötü birşey
dinen de ahlaken de medeniyeten de xD

Böyle insanlara ağız dolusu küfür etmek yerine onların,o küfürün
karşılığı olduklarını etkileşimli düşünmelerini ve kabullenmelerini sağlamak
çok daha zevkli ;)

Olmadı direk dalıyorum hahaa :mafia:

Neyzen teyfik , büyük üstad ı okumanızı öneririm , hayatını küfürlerin en çukuruna gömmüş lakin onun bulunduğu çukurda ALLAH dostu olabilen bir zat , herkes hayatını farklı anlatır...Neyzen Teyfik başka anlatır:)

küfür etmeyi sevmem başkasının yanında

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri