Size de bu yakışır(!)

Mastor

Kayıtlı Üye
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş karşılaşmasına saha ve seyirci olayları damgasını vurmuştu. Mücadele boyunca sarı-kırmızıları tahrik eden Beşiktaşlı taraftarlar, maç sonunda ise adeta çığrından çıkmıştı.

Fildişi yıldız Emmanuel Eboue'ye atılan maddeler ve yapıldığı 'iddia edilen' ırkçı protestolar gündemin baş köşesine otururken, Brezilyalı oyuncu Felipe Melo maçın sonunda adeta çılgına dönmüştü.

Siyah-Beyazlı taraftarlara uygunsuz hareket yaptığı gerekçesiyle 1 maç ceza alan Melo'ya bu kez ilginç bir kurgu yapılıyor. Sosyal medyada yer alan gayet yaratıcı(!) fotoğrafta pitbull'a gönderme yapılarak Melo ile alay ediliyor. Çocukça ifadelerin kullanıldığı pankartın karşılaşmada açılacağı sıkça konuşulmaya başlandı.

28. haftada oynanan Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinde siyah-beyazlı ekip, Türk Telekom Arena'da en güzel şekilde ağırlanmıştı. Sarı-kırmızılı taraftarların açtığı koreografi tüm dünyada geniş yankı uyandırarak ilkler arasındaki yerini almıştı. İnternet ortamında Beşiktaş'tan geleceği iddia edilen Melo hamlesi (!) ise komik değil. Umuyoruz ki...
 
---> Size de bu yakışır(!)

Kemik olayından bahsediliyorsa şerefini kaybetmiş insanlar yapabilir sadece bu tarz şeyler... Ayıp.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst