Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi?
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Mar 2014 #2 ---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? İkiside.
XPeke Kayıtlı Üye 11 Mar 2014 #3 ---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? bana herşey yakışır
B0LdP1L0t Banned 12 Mar 2014 #4 ---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? ikiside
Tiah Bayan Üye 26 Mar 2014 #5 ---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? Beyaz tenli olduğum için koyu renkler daha çok yakışıyor.Ya da ben siyahı sevdiğim için öyle görmek istiyorum ;p
---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? Beyaz tenli olduğum için koyu renkler daha çok yakışıyor.Ya da ben siyahı sevdiğim için öyle görmek istiyorum ;p
Alvarez Kayıtlı Üye 26 Mar 2014 #6 ---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? Açık renk kıyafetlerin bana daha çok yakıştığını düşünüyorum.
---> Size daha çok açık renk kıyafetler mi yakşır, koyu renk mi? Açık renk kıyafetlerin bana daha çok yakıştığını düşünüyorum.