---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz aLır ßaşımı qiderm .d
LocKe GururLan Bayan Üye 20 Eyl 2015 #22 ---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz Havalara hoplarim ziplarim ucarim kocarim
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Eyl 2015 #23 ---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz Mirasyedi olduğuma emin olmaya çalışır sonra yerim parayı
---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz Mirasyedi olduğuma emin olmaya çalışır sonra yerim parayı
BadMatmazel توغبه Prenses 20 Eyl 2015 #24 ---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz Ülkeyi terk ederim
N Nuyageva Bayan Üye 15 Kas 2015 #25 ---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz Bi ada satin alir,tek basima yasarim.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 16 Kas 2015 #26 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Dünya turuna çıkarım
Heulwen Kayıtlı Üye 22 Kas 2015 #28 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Panda çiftliği kurardım.
BadMatmazel توغبه Prenses 22 Kas 2015 #29 ---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz BadMatmazel' Alıntı: Ülkeyi terk ederim Genişletmek için tıkla ... +
---> size büyük bir miras kaldığını öğrendiniz BadMatmazel' Alıntı: Ülkeyi terk ederim Genişletmek için tıkla ... +
Brise Banned 19 Ara 2015 #30 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Gidin başkasıyla dalga geçin derdim
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 22 Ara 2015 #31 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Oley oley diyip havalarauçardım
Depending Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 #32 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Bana büyük bir miras kaldı ve hayatımın hiçbir noktasında değişiklik yapmadım. Çünkü hatıralar, parayla satın alınamayacak kadar değerliler bende.
---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Bana büyük bir miras kaldı ve hayatımın hiçbir noktasında değişiklik yapmadım. Çünkü hatıralar, parayla satın alınamayacak kadar değerliler bende.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 28 Ocak 2016 #33 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? istanbula yerleşirim
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 29 Ocak 2016 #34 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Türkiye turuna çıkarım her şehrinde ayrı hazineler saklı
---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Türkiye turuna çıkarım her şehrinde ayrı hazineler saklı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 29 Ocak 2016 #35 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Hastalara , çocuklara , yaşlılara yardım ederdim.
Silencio Kayıtlı Üye 21 Nis 2016 #36 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Sanırım bayılırdım önce.
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Nis 2016 #37 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Allahım ölmeyeyim ne olur. SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Allahım ölmeyeyim ne olur. SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silencio Kayıtlı Üye 26 Nis 2016 #38 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Olamaz. Nasıl? Miras mı? Bana mı?
Apocrypha Bayan Üye 27 Nis 2016 #39 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? yurtdışında yüksek lisans. belki doktora. kalanını da sevgilimle yerim
---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? yurtdışında yüksek lisans. belki doktora. kalanını da sevgilimle yerim
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Nis 2016 #40 ---> Size Büyük Bir Miras Kaldığını Öğrendiniz ? Çatır çatır yerim.