---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Aşık
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 25 Kas 2012 #4,143 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Aşık
LaZZkopateLLa Bayan Üye 25 Kas 2012 #4,145 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? evet onda Allah aşkı var :Ü
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 25 Kas 2012 #4,146 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Aşık
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2012 #4,151 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Evde kalıcak böyle giderse aşık falan değil
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2012 #4,153 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? bilmem o kadar tanımıyorum (ben aşık değilim)
prens34 Kayıtlı Üye 25 Kas 2012 #4,154 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Onu diyene bak ewde kalmis hihhh
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2012 #4,155 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Ben reddetmiyorum ki, evde kaldım ( Yaş olarak büyüğümsün, abisin sen daha çok kaldın (((
---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? Ben reddetmiyorum ki, evde kaldım ( Yaş olarak büyüğümsün, abisin sen daha çok kaldın (((
prens34 Kayıtlı Üye 25 Kas 2012 #4,156 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? LIYA' Alıntı: Ben reddetmiyorum ki, evde kaldım ( Yaş olarak büyüğümsün, abisin sen daha çok kaldın ((( Genişletmek için tıkla ... Diyorsun bilmeyende aramizda 10 yaas var sancak
---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? LIYA' Alıntı: Ben reddetmiyorum ki, evde kaldım ( Yaş olarak büyüğümsün, abisin sen daha çok kaldın ((( Genişletmek için tıkla ... Diyorsun bilmeyende aramizda 10 yaas var sancak
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2012 #4,157 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? 7 yaş var. Gençsin daha Aşık değildir.
yigitbircan Banned 26 Kas 2012 #4,159 ---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? prensesi beyaz atini yaptırık gelip onu alcak diye bekleye bekleye bikti sanirim birakti gitti..
---> Sizce Üstteki Üye Aşık Mı? prensesi beyaz atini yaptırık gelip onu alcak diye bekleye bekleye bikti sanirim birakti gitti..