Sizce ölümden sonra hayat var mı?

Sizce ölümden sonra hayat var mı?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
---> Sizce ölümden sonra hayat var mı?

İnancımdan Ötürü Var Olduğunu Düşünüyorum..

olmasaydi herkez dunyada at kosturmaya bakardi :)
niye helal yoldan kazanip helale harcayayim ki olmasaydi, neden insanlar kapansinlar ki yada neden insanlar musluman , hiristiyan, yahudi yada herhangi bir dini secsinki?
herse anlamsiz ve nedensiz olacagi icin hic kimse kurallara uymadan kan govdeyi goturmu sekilde yasardi.
kesinlikle var.

olmasaydi herkez dunyada at kosturmaya bakardi :)
niye helal yoldan kazanip helale harcayayim ki olmasaydi, neden insanlar kapansinlar ki yada neden insanlar musluman , hiristiyan, yahudi yada herhangi bir dini secsinki?
herse anlamsiz ve nedensiz olacagi icin hic kimse kurallara uymadan kan govdeyi goturmu sekilde yasardi.
kesinlikle var.

saygısızlık etmek istemem ama yukarıdaki saydıklarınız zaten müslüman ülkelerde ziyadesiyle var. ırak ve suriyede müslümanlar göz kırpmadan insan öldürüp, dükkan yağmalıyolar.
ayrıca evrensel bi ahlak yasası var: kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.
dünyanın %70i dinsiz zira.

ölümden sonra hayat var mı bilmem ama tanrının egoları olduğunu düşünmüyorum. cennet ve cehennem bence masaldan ibaret.

saygısızlık etmek istemem ama yukarıdaki saydıklarınız zaten müslüman ülkelerde ziyadesiyle var. ırak ve suriyede müslümanlar göz kırpmadan insan öldürüp, dükkan yağmalıyolar.
ayrıca evrensel bi ahlak yasası var: kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.
dünyanın %70i dinsiz zira.

ölümden sonra hayat var mı bilmem ama tanrının egoları olduğunu düşünmüyorum. cennet ve cehennem bence masaldan ibaret.

est. herkesin kendisine gore bir dusuncesi var ben ne dersem diyeyim senin dusuncen degismeyecek yada sen ne dersen de benimkide degismeyecek.
dedigin olumler bir tek musluman ulkelerde yok evrense olarak var.

ben kendi adima: obur dunya var olmasa acikcasi suan oldugum gibi olmazdim. kafasina gore takilan birisi olurdum. (bu benim dusuncem).

affedersin yanlis anlama beni lutfende, ALLAH' in 99 isminde tanri gecmiyor. ALLAH' in adi 99 isimden ibaret. herhangi birisini kullanabiliriz ama icinde tanri yok. tabi sen bilirsin..
ALLAH' in egoya ihtiyaci yok zaten butun guc kuvvet O'nda bu konuda sana katiliyorum...

neyse uyari almadan en iyisi bu konuyu konu disina tasimayayim (bunu sana degil kendime soyluyorum yanlis anlama ) :D

"Tabi ki" şeklinde başlamayacağım çünkü ülkemizde son yıllarda ateist sayısı inanılmaz arttı.

Ama kanımca vardır. İslam dini mensupları da buna inanmak zorundadır.

Bence asıl hayat, bu fani dünyadan göçüp gittiğimizde başlayacak diye düşünenlerdenim.
Yani ölüm son değil, başlangıçtır fikrimce.

Evet vardır burayla sınırlı kalcağını düşünmüyorum :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri