Gözde'
Bayan Üye
---> Sizce Kurban Bayramı ...
Yaklasimindaki kibarlik icin tesekkurler
Bu muhabbet genelde hayvanseverler arssinda var, hem hayvanseversin hem et yiyosun tavugu seviyosun tarzinda
Dernekte de dile getirdim hep buna karsi ciktim, yaradilis bu ve protein denen seyi de almak zorundayiz otlarin verdigi vitaminleri almak zorunda oldugumuz kadar
Biyolojik kismina girmicem.isin cunku hayatinda hic et gormemis ama gayet yasayan insanlar var yahut vejeteryanlar ve hicbi hayvansal.gidayi tuketmeyenler, kavramini unuttum su an
Fakat soyledigim gibi yaradilis bu, onumde yarali bi canli gordugumde sirkilasiya kadar aglayan ben eti yiyorum, aram pek iyi olmasa da
Ama bu ne hayvanseverligimle ne baaka bi seyle ilgili, damak zevki meselesi
Ben toplu kesime karsiyim, adaklara da ayni sekilde.
Ne insan ne hayvan bi sey adina kurban edilmemeli ve hala.mantikli oldugumu dusunuyorum
Öncelikle eğer müslümansanız bu laflar sizi yanlış yola götürür onu söylemek isterim öncelikle müslüman bir kardeşiniz olarak.Eğer müslüman değilseniz zaten pek bir önemi yok bu lafların sizin açınızdan.Niyetim kimsenin inancını sorgulamak değil ha yanlış anlaşılmasın sadece söylemek istedim.
İkinci olarak her kasabın kesimi bir olmayabilir doğru ama önünüze gelen etin hangi kasap tarafından hangi koşullarda kesildiğini bilmeden bayramımız hakkında bu denli ağır sözler söylemeniz doğru değil.
Eğer et yeme taraftarı olmamış olsaydınız belki az bir şey de olsa mantık arayabilirdim ama hem et yiyip hem kurban bayramında hayvanların kesilmesine vahşet demeniz gerçekten mantık dışı bir durum.
Size de iyi akşamlar.
Yaklasimindaki kibarlik icin tesekkurler
Bu muhabbet genelde hayvanseverler arssinda var, hem hayvanseversin hem et yiyosun tavugu seviyosun tarzinda
Dernekte de dile getirdim hep buna karsi ciktim, yaradilis bu ve protein denen seyi de almak zorundayiz otlarin verdigi vitaminleri almak zorunda oldugumuz kadar
Biyolojik kismina girmicem.isin cunku hayatinda hic et gormemis ama gayet yasayan insanlar var yahut vejeteryanlar ve hicbi hayvansal.gidayi tuketmeyenler, kavramini unuttum su an
Fakat soyledigim gibi yaradilis bu, onumde yarali bi canli gordugumde sirkilasiya kadar aglayan ben eti yiyorum, aram pek iyi olmasa da
Ama bu ne hayvanseverligimle ne baaka bi seyle ilgili, damak zevki meselesi
Ben toplu kesime karsiyim, adaklara da ayni sekilde.
Ne insan ne hayvan bi sey adina kurban edilmemeli ve hala.mantikli oldugumu dusunuyorum
Son düzenleme: