Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa...
İnci 1907 Prenses 8 Ocak 2009 #2 :| hari sorunun cevabını bnde merak ettim enis bu harbi gercekmi ya :S
MyLastBreath Bayan Üye 8 Ocak 2009 #3 aman allahım bu adamın hali ne böle yha :S çok kötü gerçek mi gerçekten
S snnrsnnr Kayıtlı Üye 19 Ocak 2009 #7 başkan kafanın arkasından kursun yemiş bu adam... arkadaki kadın saçından tutup kafayı kaldırmış bence.. merminin çıktıgı yeri görüyoruz...
başkan kafanın arkasından kursun yemiş bu adam... arkadaki kadın saçından tutup kafayı kaldırmış bence.. merminin çıktıgı yeri görüyoruz...
M motrex Kayıtlı Üye 9 Mar 2010 #8 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... resimlerin içinde birinci olan budur
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 9 Mar 2010 #10 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... vay be.
nones Bayan Üye 9 Mar 2010 #11 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... filmde buna benzer bir sahne vardı xS
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #13 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... buna ınanan varmıki xD
H hsn95 Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #14 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Gerçek Bu Videosunu İzledim Ben kayalıklardan denize atlarken Yüzünü Kayalıklara Çarpıyor Ama Ölmüyor
---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Gerçek Bu Videosunu İzledim Ben kayalıklardan denize atlarken Yüzünü Kayalıklara Çarpıyor Ama Ölmüyor
senanesrin Bayan Üye 10 May 2011 #15 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... ovvvvvvvvvv yazık yaaaa......
Lily Sadneess Bayan Üye 15 Haz 2011 #16 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... pek inandırıcı gelmedi bana .
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 13 Tem 2011 #17 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Görmüştüm Bunu. Yüzünde Bişey Patlamış Diye Hatırlıyorum ama Nekadar Gerçek Bilemem.
---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Görmüştüm Bunu. Yüzünde Bişey Patlamış Diye Hatırlıyorum ama Nekadar Gerçek Bilemem.
NiqdeLee51 Kayıtlı Üye 17 Tem 2011 #18 ---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Beyler bırakın yalan yaw bu yemiş kafanın arkasından kurşunu ölmüş kadında arkadan kafayı kaldırmış
---> Sizce Gerçekmi...olmas Bole Bisi Yaaa... Beyler bırakın yalan yaw bu yemiş kafanın arkasından kurşunu ölmüş kadında arkadan kafayı kaldırmış