Sizce evlilik için en uygun yaş kaçtır?
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #2 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? doğru insanı buldugunda kaç yaşındaysan....
ultra_merve Bayan Üye 27 Ağu 2010 #6 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24-30 anca olgunlaşıo erkekler
AyseLa Bayan Üye 18 Ağu 2011 #10 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24-30 öncesinde kşiLerin henüz kçük oLdukLarını düşünüoRum .. 30 üstüde fzLa büyük oLuosn .. ideaLi arası işde bide evLenip eşinLe geçireceğin zmn var tbi.. hani çocuk sahibi oLmadan önce .. o yzden çokda büyük oLmamak gerk bnCe
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24-30 öncesinde kşiLerin henüz kçük oLdukLarını düşünüoRum .. 30 üstüde fzLa büyük oLuosn .. ideaLi arası işde bide evLenip eşinLe geçireceğin zmn var tbi.. hani çocuk sahibi oLmadan önce .. o yzden çokda büyük oLmamak gerk bnCe
Yitirilen Banned 18 Ağu 2011 #11 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? erkekler 7 sindede cocuk..70indede.... BIr Kadin 20den az olmamali..bir erkekde... 25 inden fazla bence... Benim icin 24
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? erkekler 7 sindede cocuk..70indede.... BIr Kadin 20den az olmamali..bir erkekde... 25 inden fazla bence... Benim icin 24
yusramm Bayan Üye 18 Ağu 2011 #12 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 20-24 arası. umarım 23'te olur :Ü:
Nef Bayan Üye 20 Ağu 2011 #13 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? nedense hep 23 yaşında evlenmek istemişimdir nasip olursa 23 ya da 24
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? nedense hep 23 yaşında evlenmek istemişimdir nasip olursa 23 ya da 24
LazTurk53 Kayıtlı Üye 22 Eki 2011 #15 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24-30 iyidir, onun altı evliliği ben yürtemiyeceğini inanıyorum
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24-30 iyidir, onun altı evliliği ben yürtemiyeceğini inanıyorum
Mangetsu Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #16 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? Belirli bir yaş aralığı olduğunu düşünmüyorum. İnsan kendini hazır hissettiğinde evlenmeli
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? Belirli bir yaş aralığı olduğunu düşünmüyorum. İnsan kendini hazır hissettiğinde evlenmeli
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #19 ---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24 - 30 arası en mantıklı yaşlar bence.Ne çok çıtırken ne de çok kartlaşmadan ... xD xD
---> Sizce evlilik için en uygun yaş ? 24 - 30 arası en mantıklı yaşlar bence.Ne çok çıtırken ne de çok kartlaşmadan ... xD xD