Sizce en iyi online oyunn ????

---> Sizce en iyi online oyunn ????

arkadaslar knight oynayan ve iyi diyenleri anlamiyorumoyun orta cagdan kalma. 21. yuz yil oynunu oynayin.
 
---> Sizce en iyi online oyunn ????

Herkese selam,
Uzun zamandır Wolfteam oyuncusuydum. 2 gümüş pil karakterim var. Aslında 2. hesabım bu. Birincisini hileden sıkılıp arkadaşa satmıştım ve sonra tekrar başlamaya karar verdim. Wolfteamde çözülemeyen bir hile sorunu var. Artık gına geldi valla. Baydım iyice. Sonra yeni bir fps oyunu aramaya başladım ve gözüme Phantomers klan turnuvası diye bir haber geldi. Bir inceledim baktım, oyun güzele benziyor turnuvada yapıyolar. Dedim ben buna başlarım. Neyse başladım Phantomers’a baktım oyun gayet güzel ve akıcı. Fırsat buldukça oynamaya devam ediyorum Phantomersı. Başlangıçta bir içerik sorunu vardı ama oyun zaten açık betaymış daha. Zamanla yeni içeriklerde eklediler. Tabi halen birkaç eksik var.
Geçen bir haber gördüm Phantomersla ilgili yeni içerikler geliyormuş. Tamda eksik olduğunu düşündüğüm içeriklerdi. Oyuna yerden silah alma ve oyuncu atma oylaması geliyormuş 14 Nisandaki bakımla birlikte. Cidden bu içeriklerle oyun çok daha eğlenceli hale gelecek. Her ne kadar ben karşılaşmasam da bazı oyuncular Phantomers oynarken bilgisayarları kasıyormuş. Onu da yakın bir zamanda kökünden çözeceklerini belirtmişler.
Adamlar yakın zamanda Phantomers tam sürümünü başlatacaklarmış. Bununla birlikte Pve modu ve sıralama maçı sistemi de eklenmiş olacakmış. En azından duyurular bu şekilde. Tam sürüm ile birlikte de turnuva kafalarına gireceklermiş. Daha önceki turnuva haberlerine tekrar baktım gayet güzel geçiyormuş turnuvaları.
Neyse asıl demek istediğime geleyim. Phantomers’ta Ampirikukalar diye bir klanın üyesiyim. Öyle çok büyük bir klan değil ama gelişmeye çalışıyoruz ve turnuvalara yavaştan hazırlanmak istiyoruz. Eğer şuan oynadığı fps oyunlarından sıkılan varsa Phantomers’a, klanımıza beklerim. Başlangıçta bir KD kuralımız yok. Geliştikçe katılım şartları olacak tabi. Klanımızla birlikte Phantomers’ta yürümek isteyenler oyundan bana özel mesaj atabilirler. Karakterimin ismi MrSnow. Pm’lerinizi bekliyorum.
Oyun hakkında bilgi almak isterseniz Phantomers hakkında bilgi almak ve Phantomers oynamak isterseniz websitelerine bakın.
Hadi eyvallah.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst