---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? yaprak sarma:D
nerqs_54 Bayan Üye 16 Tem 2009 #23 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Lahmacun , tavuk döneri , kuru fasüLye , kıymaLı ßörek we pide , Çiğ Köfte
---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Lahmacun , tavuk döneri , kuru fasüLye , kıymaLı ßörek we pide , Çiğ Köfte
By Ferman Kayıtlı Üye 16 Tem 2009 #24 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Gezi İçin gittim Erzurum'a yedim orda "CAĞ KEBABI" Kopyayı verdim galibaaaa
---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Gezi İçin gittim Erzurum'a yedim orda "CAĞ KEBABI" Kopyayı verdim galibaaaa
R RaPizM^^ Bayan Üye 31 Tem 2009 #28 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Karnıyarık ya.. çok severm :2:
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 31 Tem 2009 #31 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Hepsi etlii Bence Yaprak Sarma..
pLensesiLya Bayan Üye 1 Ağu 2009 #32 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Hepsi güzeL ama ßence en qüzeLi : ManTı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 2 Ağu 2009 #34 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? doLma.pLav üstü kuru fasüLye
DesertRose Bayan Üye 3 Ağu 2009 #38 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? yaprak sarma cok severm ve cok iyi yaparım insan sevdigi yemegi gzl yapıo cnm=)
---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? yaprak sarma cok severm ve cok iyi yaparım insan sevdigi yemegi gzl yapıo cnm=)
U-mutsuz Bayan Üye 3 Ağu 2009 #39 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Tabıkıde yaprak sarmaa.. DesertRose birqün yapta yiyelim..:36:
---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? Tabıkıde yaprak sarmaa.. DesertRose birqün yapta yiyelim..:36:
alatriste Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #40 ---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? kuru fasulye mantı ve yaprak sarma ama aslında hepsi güzel karnıyarık bide patlıcanlı yemeklerde patlıcan fazla olmazsa iyi olur
---> Sizce En Güzel TÜRK Yemeği Hangisi? kuru fasulye mantı ve yaprak sarma ama aslında hepsi güzel karnıyarık bide patlıcanlı yemeklerde patlıcan fazla olmazsa iyi olur