Sizce En Güzel Oyun Havası...

En Güzel Oyun Havası?

• Trabzon Kolbastı

Oy: 14 38.9%
  • Ankara Misket

Oy: 6 16.7%
  • Roman Havası

Oy: 4 11.1%
  • DAmat Oyunu

Oy: 2 5.6%
  • Kasap

Oy: 1 2.8%
  • Şemmammi

Oy: 1 2.8%
  • Horon

Oy: 3 8.3%
  • Diger (Belirtiniz)

Oy: 5 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    36
---> Sizce En Güzel Oyun Havası...

Alper en güzeli bizim kolbastı dünyada oynuyor.Kabul et.Allah'tan ankete açılmışhahaha

Şemmammi

bunu görmem gerek nasıl şirini bi ad :11:

damat oyunu olsun

Kolbastı karadeniz bulunan bir mahalledeki çingenelerin oynadıgı bir oyunmuş, sonradan yayılmış.
Aram yok böyle oyun havalarla :D

©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:
Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...

Kolbastı Trabzon'un Faroz ilçesine ait bi danstır..önceden bu kavga oyunuydu..şimdiki hali modernleşmiş sadece yabancı brekle alakası yok..

TRABZON KOLBASTISI

Son düzenleme:

©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:
Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...

Kolbastının tarıhı var 2 3 senede yayılmış bır oyun olsada senelerdır karadenızde oynan bı oyun ankara havası nı ankaradan baska hıc bır yore ankarada oynanılan gıbı oynanmıyor ama Kolbastı köşe oldu artık tüm düny a oynuyorr:)

Ankara havasının tarihini bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Kolbastı arkadaşında dediği gibi dayak oyunuydu sonradan sonraya brek dansıyla bağdaşlaştırıldı. Ufak bir araştırma yeter bunu öğrenmek için. Ayrıca Ankara havası sadece Ankara'da oynanmıyor. Hangi şehire gittiysem her düğünde kesin oyun havamız çalınıyor ve gençler oynuyor. Bir tane müzik ile oyun havası olmaz.

Ankara Havası bir başka da...

Roman havasıda fena değil..

©ﻕΞתς яΞiš;1704865' Alıntı:
Ankara havasının tarihini bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Kolbastı arkadaşında dediği gibi dayak oyunuydu sonradan sonraya brek dansıyla bağdaşlaştırıldı. Ufak bir araştırma yeter bunu öğrenmek için. Ayrıca Ankara havası sadece Ankara'da oynanmıyor. Hangi şehire gittiysem her düğünde kesin oyun havamız çalınıyor ve gençler oynuyor. Bir tane müzik ile oyun havası olmaz.

tmm reis haklısın Ama Ankarada Bu oyun farklı baska ıllerde farklı oynanıyor köçek gibi ..

Kolbastı oldugu gıbı oynuyor herkes ..

Son düzenleme:

tmm reis haklısın Ama Ankarada Bu oyun farklı baska ıllerde farklı oynanıyor köçek gibi ..

..
Aynen... Genelde Çankırı halkı köçek gibi oynuyor Ankara Havası'nı. Ha Ankara'da yokmu köçek gibi oynayan var elbette. Ama herkes gerçek Ankara oyununu mutlaka görmüştür önemli olan da bu zaten. Kolbastıda tek bir söz ve müzik var bizim havamızda inanın sayısnı bilmiyorum :D

Son Post Silindi

Nergis

Geçmişini Unutan , Gelecegini Yitirmiştir..

Sana Ankara Havası Oyna Diyen Yok

Oynamayıda biLmiyorsundur zaten ;)

Tartisma Cıkmasın Lütfen.

Yoo niye ßiLmeyim ßiLiyorum . Ama orda o kendi düşündüğünü yazıyorsa ben niye yazamıyorum . Sen simdi trabzonlu olsaydn onun yorumunu siLerdin.AnkaraLısın diye ßnm yorumumu siLdn

Yoo niye ßiLmeyim ßiLiyorum . Ama orda o kendi düşündüğünü yazıyorsa ben niye yazamıyorum . Sen simdi trabzonlu olsaydn onun yorumunu siLerdin.AnkaraLısın diye ßnm yorumumu siLdn

Arkadaşım

Ben Taraf Tutmuyorum

o Arkadaş Bi Cevap yazmıs

Sende Mahalle Agzıyla Bi Cevap Verince

Dogal Olarak Senin Yazını Sildim

oda Senin gibi havanı aLırım vs keLimeler kursaydı

onunkinide silerdim emin ol :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri