anaToL!aFiRe
Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Size Göre En Güzel Oyun Havası Nedir?
Bence
Trabzon Kolbastısı
Bence
Trabzon Kolbastısı
©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...
©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...
Kızlarda da var demekki klavye delikanlısı Ya ablacım bak işine hadi. Hakaret falan ettiğim yok sadece gerçekleri yazdım. Kolbastı son 2 yılda meydanlarda gezmeye başladı Ankara Havasının tarihini senin büyük büyük büyük büyük deden bilir O balon dediğin şey sönmez merak etme !Çok yüksekLerde ucuon , Dikkat eD baLonn sönmesin. KoLbastı hakkında bişey biLmiyorsun onu anLadıkda. Hakaret niye ediyon .Herkezin kendi zevki miLLet AnkaRa hawaSını sevmek zoRundamı??
İşte o kadartabiki ankara misket
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.