Sizce En Güzel Oyun Havası...

En Güzel Oyun Havası?

• Trabzon Kolbastı

Oy: 14 38.9%
  • Ankara Misket

Oy: 6 16.7%
  • Roman Havası

Oy: 4 11.1%
  • DAmat Oyunu

Oy: 2 5.6%
  • Kasap

Oy: 1 2.8%
  • Şemmammi

Oy: 1 2.8%
  • Horon

Oy: 3 8.3%
  • Diger (Belirtiniz)

Oy: 5 13.9%

• Kullanılan toplam oy
    36
---> Sizce En Güzel Oyun Havası...

Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...

©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:
Ne kolbastısı arkadaşlar ? Tek bir müzik ve ezgiyle kültür ve oyun havası olmaz. Kolbastı yabancı brek dansından esinlenerek alıntılanmış bir oyun türüdür. Ben göğsümü gere gere ANKARA HAVASI diyorum. Ankara Havasında misketten sıkıldıysanız kostak oynarsınız ondan sıkıldıysanız şişeler oynarsınız ondan sıkıldıysanız çözdal oynarsınız ondan sıkıldıysanız diye gider bu böyle... Ya kolbastıda ??? Türk oyununu en güzel biçimde temsil eden Ankara havasını tercih ediyorum...

:106::1:

©ﻕΞתς яΞiš;1686330' Alıntı:

Çok yüksekLerde ucuon , Dikkat eD baLonn sönmesin. KoLbastı hakkında bişey biLmiyorsun onu anLadıkda. Hakaret niye ediyon .Herkezin kendi zevki miLLet AnkaRa hawaSını sevmek zoRundamı??

Çok yüksekLerde ucuon , Dikkat eD baLonn sönmesin. KoLbastı hakkında bişey biLmiyorsun onu anLadıkda. Hakaret niye ediyon .Herkezin kendi zevki miLLet AnkaRa hawaSını sevmek zoRundamı??
Kızlarda da var demekki klavye delikanlısı :) Ya ablacım bak işine hadi. Hakaret falan ettiğim yok sadece gerçekleri yazdım. Kolbastı son 2 yılda meydanlarda gezmeye başladı Ankara Havasının tarihini senin büyük büyük büyük büyük deden bilir ;) O balon dediğin şey sönmez merak etme !

Son düzenleme:

Son Post Silindi

Nergis

Geçmişini Unutan , Gelecegini Yitirmiştir..

Sana Ankara Havası Oyna Diyen Yok

Oynamayıda biLmiyorsundur zaten ;)

Tartisma Cıkmasın Lütfen.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri