Sizce en güzel aşk filmi hangisi?
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 24 Şub 2007 #3 bencede selvi boylum alyazlamalım 100 kere ızledım bı 100 kere daha oynasa ızlerım
T th3_qara Kayıtlı Üye 11 Mar 2007 #10 walla bunların arasında sadece Selvi Boylum Alyazmalim ı izledim.ve onu seçtim
C crazy_bad_girl Bayan Üye 25 Mar 2007 #11 bende izlemedimmm zaten bnm cevabım secenekler içinde yok bence MELEKLER ŞEHRİ çok güselldii:$
D DaRKNesS_SoKaK Kayıtlı Üye 27 Mar 2007 #13 bence göl eiv die bir film wr onu seyretmelisiniz arkadaşlar
X xole Kayıtlı Üye 30 Mar 2007 #14 seçenekler arasında izlediklerimden selvi boylum al yazmalım en iyisi ... ama kate winslet & di caprio nun oynadığı titanic i de unutmamak lazım ...
seçenekler arasında izlediklerimden selvi boylum al yazmalım en iyisi ... ama kate winslet & di caprio nun oynadığı titanic i de unutmamak lazım ...
spirit Bayan Üye 30 Mar 2007 #18 tercihim romeo ve julıet ama seceneklerin içinde titanic olsaydı tercihim o olurdu çünkü o flimide unutmamak lazım
tercihim romeo ve julıet ama seceneklerin içinde titanic olsaydı tercihim o olurdu çünkü o flimide unutmamak lazım
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 30 Mar 2007 #19 Kuşkusuz Titanic... Ankette göremedigim için ; Romeo + Juliet