---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? her 2 taraftada vardır.
İnci 1907 Prenses 15 Ara 2010 #41 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? her 2 taraftada vardır.
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Ara 2010 #42 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Kadınlar
L lliseli Kayıtlı Üye 18 Ara 2010 #43 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Bence her ikiside ama kişiden de kişiye değişir..
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Bence her ikiside ama kişiden de kişiye değişir..
Purkinora Kayıtlı Üye 19 Ara 2010 #44 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Dünyanın en kısa ve en komik fıkrası; iki bayan sessizce oturuyorlarmış. Kim inanır buna yani? Tabiki kadınlar daha çok konuşur...
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Dünyanın en kısa ve en komik fıkrası; iki bayan sessizce oturuyorlarmış. Kim inanır buna yani? Tabiki kadınlar daha çok konuşur...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ara 2010 #45 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? hem cınsımı korumayacagım kadınlar dha cok bos konsuur
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? hem cınsımı korumayacagım kadınlar dha cok bos konsuur
´ LoveJ. Bayan Üye 21 Ara 2010 #46 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Valla ben kadınım ama kandınlar daha çok ve boş konuşur
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Valla ben kadınım ama kandınlar daha çok ve boş konuşur
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 22 Ara 2010 #48 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? ben çok konuşuyorum ya ama genele baktığımızda kadınlar...
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? ben çok konuşuyorum ya ama genele baktığımızda kadınlar...
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #50 ---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Bi Kız Olarak Taraf Tutamıcam Bu Konuda. Kesinlikle Kadınlar.
---> Sizce en çok kadınlar mı erkekler mi boş konuşur? Bi Kız Olarak Taraf Tutamıcam Bu Konuda. Kesinlikle Kadınlar.