şebnem
oJe Bayan Üye 11 Eyl 2008 #22 ne ßakımdan emre aydın mı şebnem ferah mı? soru çok saçma... soru elma mı armut mu olmuş.
sEmih Kayıtlı Üye 11 Eyl 2008 #23 oJe' Alıntı: ne ßakımdan emre aydın mı şebnem ferah mı? soru çok saçma... soru elma mı armut mu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Her İkisinide dinLemedim Ama Galiba ikiside Rock'cu o manada Sormus Soran arkadas sanırsam.. Emre Aydinmi - Şebnem Ferahmi Güzel Söylüyor Manasında.. Bana soracak oLurlarsa hic biri derim..
oJe' Alıntı: ne ßakımdan emre aydın mı şebnem ferah mı? soru çok saçma... soru elma mı armut mu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Her İkisinide dinLemedim Ama Galiba ikiside Rock'cu o manada Sormus Soran arkadas sanırsam.. Emre Aydinmi - Şebnem Ferahmi Güzel Söylüyor Manasında.. Bana soracak oLurlarsa hic biri derim..
DenGeSZ_RocKr Bayan Üye 11 Eyl 2008 #25 kıyaslama yapılmaması gereken iki rockçı sonuçta emre aydın yeni sayılır ama şebnem yılların sanatcısı tabiki de ŞEBNEM FERAH
kıyaslama yapılmaması gereken iki rockçı sonuçta emre aydın yeni sayılır ama şebnem yılların sanatcısı tabiki de ŞEBNEM FERAH
ayda'N Bayan Üye 12 Eyl 2008 #26 Loading...' Alıntı: ikiside bnm bidenem Genişletmek için tıkla ... aynen
duygusalpiskop Bayan Üye 18 Eyl 2008 #34 şebnem kraliçe...emrede kral olucak işallah..o yüzden ikiside