Bence hepsi hahaha :106: hahaha
REiSS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #4 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Aslında Birçoğu Hatta Hepsi de Güzel Ama Afili Yalnızlık Ve Belki Bir Gün Özlersin Şarkılarının Yeri Farklıdır Benim İçin
---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Aslında Birçoğu Hatta Hepsi de Güzel Ama Afili Yalnızlık Ve Belki Bir Gün Özlersin Şarkılarının Yeri Farklıdır Benim İçin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Ağu 2011 #6 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Dayan Yalnızlığım
kebelekk Bayan Üye 4 Ağu 2011 #7 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? son defa ve hoscakal
T turnam Bayan Üye 4 Ağu 2011 #9 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Son Defa kadar hiçbir şarkısı bu kadar etkilelemişti beni
---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Son Defa kadar hiçbir şarkısı bu kadar etkilelemişti beni
eternal Banned 4 Ağu 2011 #10 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Son defa görsem seni kaybolsam yüzünde.. son defa yenilsem sana.. hiç anlamasanda. son defa senin olsam,uyansam yanındaaaa.........
---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Son defa görsem seni kaybolsam yüzünde.. son defa yenilsem sana.. hiç anlamasanda. son defa senin olsam,uyansam yanındaaaa.........
O omritehi Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #11 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? belki bir gün özlersin
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 5 Ağu 2011 #12 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Bu kez anladım.
LocKe GururLan Bayan Üye 5 Ağu 2011 #13 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Belki Bir Gün Özlersin Git
sir.altan Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #14 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? sarkiciyi ilk defa isitiyorum
Tupitak Bayan Üye 5 Ağu 2011 #15 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? sir. altan' Alıntı: sarkiciyi ilk defa isitiyorum Genişletmek için tıkla ... Büyük hata :160:
---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? sir. altan' Alıntı: sarkiciyi ilk defa isitiyorum Genişletmek için tıkla ... Büyük hata :160:
zeynepcbsc Bayan Üye 25 Ocak 2012 #16 ---> Sizce Emre Aydının hangi şarkısı en güzel? Dayan Yalnızlığım, Alıştım Susmaya