---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? baskı ve yozlaşma
S SABIRLI Kayıtlı Üye 1 Ağu 2009 #21 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? baskı ve yozlaşma
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 1 Ağu 2009 #22 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? Aile ve Çevre... Anket için cevabım ise eğitim
karakule Bayan Üye 1 Ağu 2009 #23 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? işsizlik itio bu tür olaylara zaten gencleri
DReNGL Bayan Üye 3 Ağu 2009 #24 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? araştırmadan her duyduğuna inanmak...
nerqs_54 Bayan Üye 6 Ağu 2009 #25 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? Piç oLma çabaLarı xD
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 8 Eyl 2009 #26 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? eqıtım we yozLasma
Heretic. Erd Bayan Üye 22 Eki 2017 #28 Eğitim, sistem değişip oturmadığı sürece böyle vasat ilerleyecek.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 26 Nis 2018 #32 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? Bu ülkede genç olmak bir sorun zaten..
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 17 Ocak 2019 #34 Kendini var etme, kabul görme amacı uğruna izledikleri yöntemler.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 Tem 2019 #39 ---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? Gençleri bir salın ya , doya doya hata yapsınlar. Yaş ilerleyince hatalar çok daha göze batıyor.
---> Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir? Gençleri bir salın ya , doya doya hata yapsınlar. Yaş ilerleyince hatalar çok daha göze batıyor.
rainbow6 Kayıtlı Üye 20 Ağu 2019 #40 sorunu demek yerine olmayan sorunu beyan etmesi lazım. 17 sene içinde durum bu hale geldi zira.