sizce bu söylenilen dogrumudur ?

cakomo

Kayıtlı Üye
Aşk ; stratejik hata yapan ve bunu çok geç fark eden salağın düştüğü durumdur :)

---> sizce bu söylenilen dogrumudur ?

Ne saçma bir tarif...

Aşk,yaşanılası en güzel duygulardan biridir..
Zaman zaman, aşk,acı veriyor diye mi bu tarif ?

Aşk,acısıyla beraber güzel değil mi zaten...
Acısı olduğu için arzu edilen...

Ya da Aşk duygusunun yanında,,çektirdiği acının önemi mi var...Hem belki Aşk,çektirdiği acısıyla anlamlı...

Pöff..

Aşk: Günümüzde ne yazık ki parayla satın alabilinen en kolay varlıktır.

Aşk ; stratejik hata yapan ve bunu çok geç fark eden salağın düştüğü durumdur :)

Strateji iLe aLakası Yok .

KesinLikLe YanLış bir Düşünce . Aşk oLarak DeğiLde SeçiLen Kişi oLabiLir . Ondada *****Lık bır Durum Yok . Aşk SafLıktır . Aşk Affetmektir . Aşk MutLu oLmaktır . *****Lık ise Aşk'ı KirLetmektir .

Ne saçma bir tarif...

Aşk,yaşanılası en güzel duygulardan biridir..
Zaman zaman, aşk,acı veriyor diye mi bu tarif ?

Aşk,acısıyla beraber güzel değil mi zaten...
Acısı olduğu için arzu edilen...

Ya da Aşk duygusunun yanında,,çektirdiği acının önemi mi var...Hem belki Aşk,çektirdiği acısıyla anlamlı...

Pöff..

Kesinlikle :)

ßencede ck scma..

Aşk:

Bazen mutluluk, bazen özlemdir..:)

aşk ve sevgi tartışmalarına pls

+ katılmıyorum.
DireniŞ'ime katılıyorum.

zaten bizi olgunlaştıran çektiğimiz acılar deilmidir ?

aşk mutluluk verdiğinde en güzel duygu , acı verdiğindede en berbat duygu mu yani ? cahil beyinler ancak böyle düşünür

Ben aşkı üç gruba ayırırım.
1- İlahi aşk
2- İnsani aşk
3- Hayvani aşk.

Bu üçüncü grup yani hayvani aşkta tek amaç nefsi tatmin etmektir. Yani başı güzel başlar ama sonu pişmanlık ve senin dediğin gibi *****lıktır.

Diğer grupları sorarsan. Ne stratejik hatadır, ne de *****lık.

aşk stratejinin s.lakça bir şey olduğunun anlaşıldığı s.lakların aşk strateji ne diyorum ben mahmut hoca, ne zaman bu foruma girsem hep böyle oluyor bana.

DOĞRUDUR
çünkü insan aşık olunca mantıklı karar veremior sadece o anki duygularıyla hareket edior
kendine göre en doğru olanı sanıor fakat çoğu zamanda yanlış yola sürüklenebileceğini aklına getirmiorr

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri