siz kedinizi hangi mama ilem besliyorsunuz?

evrem_19

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben istanbuldan miray.Doğum günümde çok ama çok tatlı bir kedi hediye geldi.Daha önce köpek besledim ama kedi hiç beslemedim hangi mamalar verilir bilmiyorum.Eğer bana kedimin bakımında ve beslenmesinde yardımcı olsanız çok sevinirim sizin mama konusunda bir öneriniz varmı?

slm cnm kedin yavru ise sıcak tutmalısın çünkü daha tüyleri yoktur onun kendini ısıtamaz.Eğer pastörize süt kullancaksan 100 gram süte 2 yumurta sarısı, 1 kesme şeker ve 1 çay kaşığı margarin yağı katabilirsiniz.Mama markası konusunda da petikare yi önerebilirim ii bir mama..

merhaba arkadaşlar ben istanbuldan miray.Doğum günümde çok ama çok tatlı bir kedi hediye geldi.Daha önce köpek besledim ama kedi hiç beslemedim hangi mamalar verilir bilmiyorum.Eğer bana kedimin bakımında ve beslenmesinde yardımcı olsanız çok sevinirim sizin mama konusunda bir öneriniz varmı?

slm canım öncelikle yavru bir kedi sıcak tutulmalıdır.çünkü kendini ısıtacak kadar tüyü ve yağı yoktur. Mama konusuna gelincede ben Micho kullanıyorum şuana kadar hiç sorun yaşamadım gayet güzel bi ürün tavsiye ederim ! :121:

---> siz kedinizi hangi mama ilem besliyorsunuz?

ikinizide ccok tesekkur ederim gercekten yardımcı oldunuz soldklerinizi yaptım hem micho yu hemde petikareyi kedimle ikimiz çok mutluyuz:)bı arkadasımdan bonacibo yu da duydum o da cok iyiymiş bide internettn arastırmayı dusunuyorum o zmn sızede burdan yazarım

---> siz kedinizi hangi mama ilem besliyorsunuz?

arkadaslar temizmama.com sitesinden cok hesaplı ve ustelık evinize kadar getiriyorlar ve kargo ücreti yok:)Müjde:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri