Siz hangisini seçerdiniz?

Siz hangisini seçerdiniz? Siz hangisini seçerdiniz?Onu gözünüzden bile sakındınız. Sonra bir gün "o sizin değil" dediler. Ne yapardınız?

Suudi Arabistan'daki bir hastanede, doğum sırasında yanlış çocuğu aldıklarını öğrenince büyük dramla karşı karşıya kalan Funda-Yusuf Cüce çifti 4 yıl sonra gerçek çocukları Ali'yi bulunca müthiş bir sevince boğuldu.

Ancak aile bir diğer yandan da 4 yıldır öz çocukları gibi bakıp büyüttükleri Yakup'u Suudi aileye verme riskiyle karşı karşıya kaldı. Bir yanda, "Annem sensin, beni bırakma" diye ağlayan Yakup, öte yanda doğduğu günden itibaren gerçek ailesi yerine Suudi bir aileyi ailesi bilen Ali...

!!! Filmlerde, dizilerde bile eşine ender rastlanabilecek bu olay sizin başınıza gelseydi siz ne yapardınız ?

4 senede bize verilen o çocuha zaten alışmış olurum bırakamam dieride gerçek evladım pff insan kararsız kalıyo :(

ya valla çok düşündüm ama biraz duygulandım da bilmiyorum valla alırdım işte birini şansıma ne gelirse.nasılsa seçim yapmak çok zor

---> Siz hangisini seçerdiniz?

4 yıl boyunca baktığımı alırdım çünkü benimde bir kardeşim var ve Allah korusun öyle bir durumda asla kardeşimi kimseye vermem

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri