Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ?
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 15 Kas 2009 #5 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? cesaretmiymıs bu sersem ısırıcak görür o zaman cesareti ay cok sınırlendım xD tskler canım konu ıcın
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? cesaretmiymıs bu sersem ısırıcak görür o zaman cesareti ay cok sınırlendım xD tskler canım konu ıcın
yağmurda ağlar Bayan Üye 17 Kas 2009 #7 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? cesaretten ziyade alışkanlık sanırım. Küçüklükten beri böyle yaşama alıştıkları için onlara göre normal... bana göre ise anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:147::19:
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? cesaretten ziyade alışkanlık sanırım. Küçüklükten beri böyle yaşama alıştıkları için onlara göre normal... bana göre ise anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:147::19:
ZEYNEP__ Bayan Üye 1 Ara 2009 #9 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? OO hayatda yapmazdim herhalde tesekkürler
Atlantis Banned 2 Ara 2009 #11 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? tanrılar cıldırmıs olmalı dıye bı fılm vardı ordada vardı buna benzer bısıaklıma geldı
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? tanrılar cıldırmıs olmalı dıye bı fılm vardı ordada vardı buna benzer bısıaklıma geldı
« ~ вєSтє ~ » Bayan Üye 2 Ara 2009 #12 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? zauhzuahza şaqa mı ßu yha
G Gülümse. Bayan Üye 3 Ara 2009 #13 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? Tabii canım hep yaptığım şey zaten Ayyy o ağzını gorunce korktum ya
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? Tabii canım hep yaptığım şey zaten Ayyy o ağzını gorunce korktum ya
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 9 Ara 2009 #15 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? orda yaşayan insanlar buna alışık..beşikten mezara böyle geçiniyolar.şaşırmamak lazım...
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? orda yaşayan insanlar buna alışık..beşikten mezara böyle geçiniyolar.şaşırmamak lazım...
S SanK0 Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #16 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? Yasamak Icın Tek Care bu Olunca Insan Ölüme Bile meydan Okuyabılıyor
---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? Yasamak Icın Tek Care bu Olunca Insan Ölüme Bile meydan Okuyabılıyor
LoLa. Bayan Üye 12 Ara 2009 #17 ---> Siz Bu kadar CesaretLimisiniz ? asla iğrenç ama onlarda korku denn bişi yokkie