Sitede yeni üye olarak bir şeyden rahatsız oldum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi (şey söylicem beyendim yok yok beyenmedim) bu nasıl bir yorumdur? Sylermisiniz bana? kişi beyenmediyse bunu kırıcı olamdanda yapabilir. İnsanlara kabalık ve incitici hareketler yakışmıyor! (bence)

Ben anLatmaya calisiyorum Ama

Siz Resmi Koyanin Tarafindan Bakiyorsunuz oLaya

Herneyse

Peki

Üyelerimizin Adına Ben Özür Dilerim

Uzatmayin Arkadaslar Tamam.

Size Hak Veriyorum

Ama Sizde Benim yazdiklarimi Okursaniz anLasacagiz.

Simdi Arkadas Emo oLmadıgı haLde Emo'yum Demis

Bence o bizLe dalga gecmis kisaca kafa buLmus..

+

Bi Resmi Cesaret Edip Koyuyorsan Her Türlü Eleştiriye , İyi Yorumu Göze Aldigini Düsünüyorum.

Cünki Benimde Forum'da Resimlerim Var Fazla Abartmadan Arkadaslar Her Türlü Elestiriyi Yapiyorlar Bende Eyw Diyorum..

Ama Arkadasınki Ayri Bi Durum Tabiki Emo Olmadıgı Halde Emo'yum Demis..

Tabikide iyi veya kötü her eleştiriye hazırlıklı olarak koyulur fotolar ama söylemek istediğim şu; bazıları eleştirileri düşünmeden yapmış kırıcı olmuş sizede bu ne kadar doğrudur diyorum? Bugün yarın bende resim koysaydım beyenilmeseydim böyle alay konusu olurmuydum?

o dediqin arkadaşın imzasına bi bak bide yazdıqı mesajlara bak bence o bu yorumlara dua etsın

qunluk hayatta böle deqilmi nekdr yılışık sülük gibi olursan öle karşılık alırsın

arkadaşın mesajları ve imzası herşeyi ortaya döküo ztn

dalqa qecenle dalqa qecilir

Tabikide iyi veya kötü her eleştiriye hazırlıklı olarak koyulur fotolar ama söylemek istediğim şu; bazıları eleştirileri düşünmeden yapmış kırıcı olmuş sizede bu ne kadar doğrudur diyorum? Bugün yarın bende resim koysaydım beyenilmeseydim böyle alay konusu olurmuydum?

Bakın Hanım Efendi.

Diger Konulara Bakın Lütfen

o Konudan Baskasında Öyle yorum buLamazsınız

Eger Bulsaniz biLe Kesin Adminlerimizden Birisi Begenmediysen yorum yazma Vs. Diye Uyarilmistir..

o dediqin arkadaşın imzasına bi bak bide yazdıqı mesajlara bak bence o bu yorumlara dua etsın

qunluk hayatta böle deqilmi nekdr yılışık sülük gibi olursan öle karşılık alırsın

arkadaşın mesajları ve imzası herşeyi ortaya döküo ztn

dalqa qecenle dalqa qecilir

doğrudur..bence uzamasına ve özür dilenmesine gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri