Sitede yeni üye olarak bir şeyden rahatsız oldum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

su_peris_i

Bayan Üye
Mrb arkdşlar,
Bir kaç saattir sitedeyim. Yavaş yavaş çözmeye başladım.Her neyse burada sanırım kişilere saygı duyulmuyor! Yada yorum yaparken alaycı oluna biliyor.Bu beni rahatsız etti. Bende yeniyim diye acaba yadırganır, yada alay konusu olurmuyum? Ki olursamda ben susmam o aytı bir mesele ama. Sitede böyle çok insanalr varmı acaba çok merak ediyorum!

tabiki. üyeresimleri bölümünde emo.kıvırcık_güzel
başlıklı bir kişinin fotoğrafları var.Orada görebilirsiniz yazılanları.Ben yardımcı olamnızı değil bu insanalrın nasıl bu derecede alkaycı olabildiklerini merak ediyorum. Kişiye sen çirkinsin yok şöylesin denilmesi gerçekten utanç verici.Bir insan güzel olasa bile kendini beyene bilir! Buna kim ne diyebilir ki ? Umarım böyle insanlar çoğunluklu değildir burada.

kımse kımseyii hor görmss kiii linkk atabilrsenn ii olurr yenisin die yabancılık çekıosundr bencee

o dediqin kızın mesajlarına bakarsan yok ben çok qüselim fln fln sadece o üye de böle bişi oldu hatta o bizimle alay etti ayrıca isteyen istediqi yorumu yapabilr beqenmesse qüsel deqilsin de diebilir bunda alay yokki :S

başlıklı bir kişinin fotoğrafları var.Orada görebilirsiniz yazılanları.Ben yardımcı olamnızı değil bu insanalrın nasıl bu derecede alkaycı olabildiklerini merak ediyorum. Kişiye sen çirkinsin yok şöylesin denilmesi gerçekten utanç verici.Bir insan güzel olasa bile kendini beyene bilir! Buna kim ne diyebilir ki ? Umarım böyle insanlar çoğunluklu değildir burada.

Anliyorum

o Konudaki Arkadasimiz

Emo'yum Demis

Emo iLe alakası oLmadıgı icin Öyle Bi oLay yasanmis saniyorsam.

Tabiki Öyle Kisiler Cok Degil Ama

Dikkat Ettiyseniz Tek O Konuda Öyle Seyler Var

Cünki Arkadas Özenti biraz :)

Demekki siz fotolar atındaki yazılanları okumadınız. Küçük görülmesi konusuna gelince insanalrın yazdıkları beni rahatsız etti ve o düşünceye kapıldım.bunun sorumlusu ben değil o insanların yazdıklarıdır!

Anliyorum

o Konudaki Arkadasimiz

Emo'yum Demis

Emo iLe alakası oLmadıgı icin Öyle Bi oLay yasanmis saniyorsam.

Tabiki Öyle Kisiler Cok Degil Ama

Dikkat Ettiyseniz Tek O Konuda Öyle Seyler Var

Cünki Arkadas Özenti biraz :)

sonuna kadar katılıyorumm hiç bir şekilde alay vb olay yasnmaz sitemizde bu tip konular haricc :)

herkesin görüşüne saygı duymak lazım..

resmi ister beğenir'' güzel resim yazar''' ister beğenmezz '' çirkinsin'' yazarr

resimleri koydun yorumlarıda iyisiyle,kötüsüyle(fazla aşırıya kaçmıcak tabiki :) )katlancan.!

son olarak o resimler o şahıs tarafından değiLde baska biri tarafından koyulduguna eminim ? birde başlıga emo olmayıpda ben emo'yum yazılırsa kendi *****lığı derim :D o resimler kendi koymamıs başka biri tarafından dalga amaçlı koyuldu...

umarım anladın arkdaşım ? ? ?

Hayır kişi kendini beyene bilir. Güzel olamsa bile ben güzelim diyebilir. Bunun tepkisi o insanın güzel olmadığını alaycı bir şekilde cevap vermek mi olmalı? Yani yanlış hareket olan etkiye, tepki! bu ne kadar doğrudur ki?

Demekki siz fotolar atındaki yazılanları okumadınız. Küçük görülmesi konusuna gelince insanalrın yazdıkları beni rahatsız etti ve o düşünceye kapıldım.bunun sorumlusu ben değil o insanların yazdıklarıdır!

Size Hak Veriyorum

Ama Sizde Benim yazdiklarimi Okursaniz anLasacagiz.

Simdi Arkadas Emo oLmadıgı haLde Emo'yum Demis

Bence o bizLe dalga gecmis kisaca kafa buLmus..

+

Bi Resmi Cesaret Edip Koyuyorsan Her Türlü Eleştiriye , İyi Yorumu Göze Aldigini Düsünüyorum.

Cünki Benimde Forum'da Resimlerim Var Fazla Abartmadan Arkadaslar Her Türlü Elestiriyi Yapiyorlar Bende Eyw Diyorum..

Ama Arkadasınki Ayri Bi Durum Tabiki Emo Olmadıgı Halde Emo'yum Demis..

Aslında su perisi haklı yanlısın üzerine yanlısla gidilmez fakat 21 yasıma geldim emo nedir bilmem ilgilenmemde merak ettim bir arastırayım gençlik ne hallerde:D

bence bu konuyu sna da aynı şey olnca acmalıydın

Bunu kendime yapıldığı zaman yapmama ne gerek varki? Ben sadece rahatsız olduğun bir konuyu dile getirdim.Ve bunu yapmam için benim yaşamam gerekmiyor.Onun yaşadığı şeyleri bede yaşamış olabilirdim.Ve emin olun çok kırılırdım.

aLaycı ifadeler göremiorum ben beqenmediyse beqenmedim yazabilir kişi bu onun hakkı ztn

tabi (şey söylicem beyendim yok yok beyenmedim) bu nasıl bir yorumdur? Sylermisiniz bana? kişi beyenmediyse bunu kırıcı olamdanda yapabilir. İnsanlara kabalık ve incitici hareketler yakışmıyor! (bence)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri