Sinirimizi kontrol etmenin yolları

---> Sinirimizi kontrol etmenin yolları

yaziyi okumadim ama hic bir sekilde kontrol edemiyorum. etmek istemiyorum daha dogrusu herseye sinirleniyor parliyorum hemen. pfff

yaziyi okumadim ama hic bir sekilde kontrol edemiyorum. etmek istemiyorum daha dogrusu herseye sinirleniyor parliyorum hemen. pfff

o zaman sinirli anında yanlız kalmayı dene.. böylece kimseye parlamazsın..

İşte onu başarsam zaten sorun kalmayacak. O an ben ben olmuyorum sonra kendime geldigimde pişmanlıklar vs. vs.

bunlar olan sorunlar. sinirimizin en büyük sıkıntısı sonra pişman olacağımız şeyler yapmak. madem ki birilerinin yanına gittiğinde sakinleşemiceksin sende yanlız kalmayı dene..

ben kontrol edemıorm

kontrol etmek kolay değil ama önemli olan sinirimizi kısa sürede geçirebilmek. ne kadar uzun süre sinirli kalırsak o kadar zarar veririz hem kendimize hem çevremize..

bunlar olan sorunlar. sinirimizin en büyük sıkıntısı sonra pişman olacağımız şeyler yapmak. madem ki birilerinin yanına gittiğinde sakinleşemiceksin sende yanlız kalmayı dene..

Öyle Yapıyorum zaten. Sinir eden kişi inadına yalnız bırakmayınca olan oluyo :)

Öyle Yapıyorum zaten. Sinir eden kişi inadına yalnız bırakmayınca olan oluyo :)

daha bugün yaşadım böyle birşey :) inatla yalnız bırakmayınca neler olduğunu şuan çok iyi biliyorum yani :) ama siniriliyken sen kaçacaksın onlardan yapcak bişey yok :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri