Sinemada öpüşüp koklaşan çiftler gördünüz mü?

---> Sinemada öpüşüp koklaşan çiftler gördünüz mü?

görmedim görmekte istemem döverim :D eviniz yokmu sizin gidin evnize :D

malesef gördüm öylelerini tek sinamada görsem yine şükür artık ne ar kalmış ne edep caddenin oratasında öpüşüolar bizlerde birşey demioruz olana bitene göz yuma yuma bu hallere geldik yha =) eskiden erkekle kız bakışsa ayıpmış şimdi neyse susuyum ben xD

Bende Çok Gördüm.Felaket Yaw Bunlar Çığ Gibi Çoğalıyorlar:D

Geçen Gemide Gördüm Dedim Noluyo Ya:D

özenti herkez onu bişey sanıyo işte dün balkona oturmaya çıktım kapının önünde vardı öyle bitane onlar utanmadıda ben utandım içeri giridm artık xD

He Evet Bak Geçengün Babam Kapının Önünde Görmüş 2 Tane İleri Görüşlü Genci:DMahalleyi Ayağı Kaldırdı:D

yha yha çok ileri görüşlüler sormaa... oooh en iyisini yapmış baban tebrik ettiğimi söylersin :p

Valla Az Daha Yılın EN İYİ Mahalle Sakini Ödülünü Alıcaktı:D:D

walla çok iyi yapmış çok tebrik ettim ben senin babanı xD xD

Görmedim .. Görmekte istemem ~

:11: baya bir çapkın birine benziyorsunuz

Yok aslında öyle pek çapkın değilim. Yani son 7 senedir çapkınlık yapmıyorum. (Aramızda kalsın ama 7 senedir evliyim demek istiyorum yani)

Fakat sinemada öpüşüp koklaşılmasının yadırganmasını ben hala anlayamadım. Sinemada çıkan filmin galasına gitmiyorsan eğer 3-4 gün sonra torrent sitelerinde kamera kaydını bulur izlersin evinde.
Sinemaya sırf film izlemek için gitmek biraz saçma. Bir defa çok karanlık, sırf film izlemeye gitsem açın şu ışıkları öyle izleyelim derdim.:)

Loş ortam, sevdicek ve sevdiceğin dikkatini dağıtacak bir film. Bu ahval ve şerait dahilinde öpüşüp koklaşmamak veya hatunu bu yola kanalize edememek ne büyük gaflet ya hu. :)

En azından bir öpücük alınmalıdır. Hadi bak çok mutaassıpsan eğer yanaktan bir buse de yeter. Fakat kız arkadaşınla sinemaya gidip ağzını açıp sadece film izliyorsan bence sen kızlarla takılma evlat. (Şair burada tüm foruma çemkirmiş.)
Sen erkek arkadaş yap kendine, erkek erkeğe dolaşın. Önünüze gelen bin tekme atın, maç geyikleri çevirin falan filan. :)

Valla Henüz Görmedim... Fazla Sinema'ya Gitmem Zaten.. Lazım Değiller xD

o deilde gecen gun burcuyla ncty turu yaptık sinema katına çıkıyorduk yuruyen merdiven var tabi. kız korkuyormuş yuruyen merdivenden cocuk kızı kucağına aldı ya. helal olsun çok tatlıydılar :) yazmadan gecmek istemedim.

gördüm bende xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri