SinekValesi / Semih - Günlüğüm | Dikkat "Anlamsız"

---> SinekValesi / Semih - Günlüğüm | Dikkat "Anlamsız"

Teşekküre gerek yok sayın vale xD

Nickin hoşuma gidiyor da ondan xD
Peki Semih ben de aslı o zaman :11:

Son düzenleme:

Selam Günlük.

Bi Mutluyum bi mutsuz değişik bir ruh halim var .
Sabahın köründe annem kaldırdı neden kaldırdı bilmiyorum bidaha yattım 1 de kalktım .
Yağmur vardı evden çıkmadım . Akşama kadar evdeydim pc başında takıldım . Akşama doğru Sakarya Hepar il Başkanlığıyla konuştum perşembe günü Osman Pamukoğlu Paşa geliyormuş gidicem oraya İnşallah elini öpücem fırsat bulabilirsem . Gençlik kollarına girebilirim .

Neyse bugünlük bu kadar yeter . Allaha Emanet olun esen kalın :)

Sana yakın oldugum kadar uzağım
Bir adım ötemdesin ama konuşamıyorum
Mahsum bakışların olsun benim tuzağım
Ceylan gözlerine haps oldum ama anlatamıyorum..

Dün gece kar yağarken yattım . Zaten beyazdı ortalık sabah şaşırmadım yani :Ç Bembeyaz bi sabah , kalktım kahvaltımı yaptım . Yollar karlı olduğundan birde bizim burası hafiften bayır olduğundan okula gidene kadar kayma tehlikesi ile gittim xD . Neyse şükür düşüp bitarafımı kırmadım :D

Karlı havada sigara içerek yürümek çok güzel :D
Neyse okula geldik normal havalarda kalöriferleri yakarlar bugün yanmamış sonradan yandı . Biraz donduk :D

Ders mers bilmemne öğlen oldu , ögleden sonrada hoca gelmemiş yollarda kaya kaya evime geldim . Yattım uyudum az önce uyandım işte .

Bugünde böyle geçti..

Zor, zor, ah çok zor
Kor düşerse
İçindeki nefese
Sen dursan da yolun yürür ateşe
Kanatları tutuşur meleklerin
Can susar
Kanar kalbindeki köşe
Bak ruhun
Şimdi tanıyor kendini
Aşk bu, aşk bu
Ten bu, can bu
Aşk bu, aşk bu
Ten bu, can bu
Kederle parlar ateşteki neşe

Kanatları tutuşur meleklerin
Kederle parlar ateşteki neşe

Yine geldim :Ç

---

Kalktım sabah havalarda ısındı zaten , her zamanki gibi okul yolunu tuttuk arkadaşla :D
Okul bugün öğlene kadardı biraz oyalandık okulda işte . Bu aralar acayip sigara içiyorum leş gibi sigara kokuyorum o kadar yani xD Okuldan çıktım eve gittim yemek yiyip üstümü değiştirdim sonra partiye gittim 5' e kadar orda oturdum çay içtim birkaç bişey aldım ordan . Sonra eve geldim biraz takıldım burdayım :D

Bugünde böyle geçti işte..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri