SinekValesi / Semih - Günlüğüm | Dikkat "Anlamsız"

SinekValesi

Kayıtlı Üye
Hadi hayırlısı bende günlük açtım :)

Evet .
Yine sabahın köründe zar zor kalktım yemek yedim giyindim miyindim :D Arkadaş çağırdı okul yolunu tuttuk . Kahrolası okulun birde giriş çilesi varki sormayın 1 cm sakalım var okula almıyorlar .

Neyse öyle böyle girdik okula ilk hafta olduğundan genlde dersler boş oluyor . Bugünde öğlene kadardı zaten öğlene kadar gırgır muhabbet .. :D sonra çıktık okuldan sigarayıda bıraktık sözde içmiyoruz canım sigara istiyor ama içmedim :) Sigara yerine çikolata :D Sonra gittim berbere traş olmaya sıra beklerken berber muhabbeti felan :D Siyaset konuşuyorlar hepside bana muhalif o yüzden hiç konuya girmedim sadece dinledim zaten büyükler benden :) Traşımı olup eve geldim . Biraz kitap okudum " Feridun M . Emecen Yavuz Sultan Selim " bu kitap . Sonra oturdum pcnin başına pes oynadım felan filan ... :D

bugünlük bu kadar yeter mi ne dersin ? Yeter yeter ..

Ha unuttum hepsinin canı cehenneme :Ç

-------

Şeytan bunun neresinde ?

---> SinekValesi / Semih - Günlüğüm | Dikkat "Anlamsız"

Şeytan ayrıntıda gizlidir kardeşim ;)Hayırlı olsun günlüğün güzel olmuş.

Teşekkür ederim :)

------

Bugün okul yoktu kalanların sorumluluk sınavımı varmış neymiş :Ç Ben kalmadığımdan yok öyle bir dert .. :D

Kalktım 11 de kahvaltı yaptım biraz bilgisayarda oyun oynadım biriyle tartışıyordum bir forumda onun yüzünden cumaya geç kalıyodum .. Neyseki koştum felan yetiştim . İbadet etmenin huzuru ile eve döndüm xD

Ordan arkadaşa gittim diğeride geldi pes felan oynuyolardı sıkıldım çıktım gezdim biraz gittim kahvehaneye çay içtim gazeteleri okudum xDxD

Ordada sıkıldım eve döndüm .. Evde açtım bilgisayarı Photoshop felan yaptım 1-2 saat baya bi ilerlettim he xDxD

Sıkıcı , saçma , sıradan bir gün işte ...
Bugünlükde bu kadar canlarım xD

tam diyodum allahım kendimi öldürmek istiyorum diye neyseki günlük bitti :D hayırlı olsun :D

Günlüğe öl geber :11:

Hayırlı olsun bacım xD

12 de felan kalktım . Kahvaltı felan akşama kadar evdeydim . Film felan izledim uyudum . Sıkıcı bir gün daha işte :D
Bugünlük bu kadar :Ç
Hadi görüşürüz .

Bugün de hani iki cümlelik olay olmuş :pp

Hayırlı olsun günlüğün :)

Teşekkür ederim :) Eh bugünlük öyle oldu be xD Sıkılmaktan başka bişey yapmadım çünkü :D:D

Semih kardeşim aynı yerde olsaydık sayfalar yetmezdi günlüğüne ama işte gel gör böyle kaderin. :D

Sıradan insanın sıradan bir günü :Ç Başlıyor..
Her sabah olduğu gibi bu sabah da güçlükle kalktım :D Kahvaltımı yaptım dün gecenin etkisini atlatamayan beşiktaşlı arkadaşım C.S her zaman olduğu gibi sabah beni çağırmadı :Ç Neyse bugünlük onsuz gittik okula :D Saç sakal kesik çocuk gibiyim kendimi bir velet gibi hissediyorum :Ç Neyse sıra mıra girdik sınıfa salağın teki şarteli indirmeyi unutmuş haftasonu bütün pc ler açık kalmış xD Bu arada belirtiyim Bilişim Teknolojileri / Web Tasarım öğrencisiyim . Neyse ilk 2 saat boş geçti sonra derse başladık . Yeni konuya geçtik ASP.Net bu dönem biraz daha zor geçecek onu anladım xD Akşama kadar ders yaptık yorgun argın eve geldim elime kitabı aldım 4-5 sayfa okumuşum sonra uykuya dalmışım . Az önce kalktım :Ç Yemek yedim ve burdayım xD

Bu kadar yeter heralde bugünlükte . Hadi canlar esen kalın :Ç

Bu okulun bozuk bilgisayarları bitmez mi ya ömrümü yedi bu bozuk bilgisayarlar . Öğlene kadar onlarla uğraştık öğleden sonra da matematik vardı hocayı deli ettim :D Tarih derside boş geçti eve geldim bugünde bu kadar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri