'Sinek gibi ezerim'

-oZKan-

Ceo
Admin
'Sinek gibi ezerim'

Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses'e ağır sözler söyledi.

nihatdoğan00.jpg

Tatlıses’in “Adam değil” sözüne Nihat Doğan “Sinek gibi ezerim” yanıtını verdi. Alişan da Doğan’a “6 ay sonra ne olacağı belli olmaz” diyerek tartışmaya katıldı

İbrahim Tatlıses, program yaptığı TV’de Nihat Doğan için “Ruhsuzsun. Adam değilsin. Veliahtım hiç değilsin” demişti. Dün Petek Dinçöz’ün programına katılan Doğan da Tatlıses’e veryansın ederek, kendisini düelloya davet etti: “Kimse bana canlı yayında 70 milyonun önünde ruhsuz diyemez. Yüzün varsa, kendin ara” dedi. Son derece sinirli olan Doğan, büyük bir aşiretin çocuğu olduğunu ve 200 bin akrabası olduğunu öne sürerek “Size yemin ederim, bunları sinek gibi ezmezsem namerdim” dedi. Bu arada ikili arasında süren tartışmanın nedeninin İbrahim Tatlıses’in korumasının Nihat Doğan’ı aramasıyla başladığı öne sürüldü. Tatlıses, canlı yayına bağlanıp cevap hakkını kullanmazken Alişan programa bağlandı ve Doğan’ı sert bir dille uyardı: “Ben Tatlıses’le tartışırken sen karşımda durdun. Şimdi kendin daha kötü duruma düştün. Bence sözlerine dikkat et, Tatlıses’le uğraşma. 6 ay sonra ne olacağı belli olmaz.”

Tartışma nasıl başladı?

Her şey Tatlıses’in geçtiğimiz kış ‘İbo Şov’da, Şubat ayının son günlerinde Erol Köse’nin müzik şirketinden ’Kimselere Güvenmiyorum’ adlı yeni albümünü çıkartan Alişan’ı veliahtı ilan ettiğini açıklamasıyla başladı. Bir süre sonra aynı Tatlıses, bu kez Seda Sayan’la beraberliği sırasında Nihat Doğan’ı veliahtı ilan edince tartışma büyüdü. Olaya tepki gösteren Alişan “Tatlıses benimle oyun oynadı. Önce beni, sonra Doğan’ı veliahtı ilan etti. Artık Tatlıses’in veliahtı olarak anılmak istemiyorum” demişti.

NereYı Ezıyor Yafv AnLayamıyorum Ben BuNLar AnneSının Kucagınde IKen TatLıSeS Pawyonlarda Idı :) ' Tsk Haber Icın Abim.

yaw arkadaş her yerde aynı haber bu ne abi ezenin kim olduğunu biliyoruz dimi ozaman tartışmaya gerek yok

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri