---> Sınava Gireceklere :) Sınava girmeyin bence
Skaikru Kayıtlı Üye 22 Mar 2014 #22 ---> Sınava Gireceklere _JOK3R_' Alıntı: Sınava girmeyin bence Genişletmek için tıkla ... Bence de
Queen2 N.❤ Prenses 22 Mar 2014 #23 ---> Sınava Gireceklere Başarılar Arkadaşlar Sakin olun tamam mı Allah yardımcınız olsun.
Skaikru Kayıtlı Üye 22 Mar 2014 #24 ---> Sınava Gireceklere Queen2' Alıntı: Başarılar Arkadaşlar Sakin olun tamam mı Allah yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla ... Tamam xD
---> Sınava Gireceklere Queen2' Alıntı: Başarılar Arkadaşlar Sakin olun tamam mı Allah yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla ... Tamam xD
Queen2 N.❤ Prenses 22 Mar 2014 #25 ---> Sınava Gireceklere Morpheuses' Alıntı: Tamam xD Genişletmek için tıkla ... Bunu ben diyorum bide xD sanki ben yaşamamışım gibi dışardan rahatlıkla söyleniyormuş yahu :vala_02:
---> Sınava Gireceklere Morpheuses' Alıntı: Tamam xD Genişletmek için tıkla ... Bunu ben diyorum bide xD sanki ben yaşamamışım gibi dışardan rahatlıkla söyleniyormuş yahu :vala_02:
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 22 Mar 2014 #26 ---> Sınava Gireceklere Rabbim Ya Seddar ismi ile tüm sınava girenlere zihin açıklığı versin. Başarılar diliyorum.
---> Sınava Gireceklere Rabbim Ya Seddar ismi ile tüm sınava girenlere zihin açıklığı versin. Başarılar diliyorum.