Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 17 Nis 2010 #2 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Aşk aptallıktır,çıkardım..
B By SerhaT Kayıtlı Üye 17 Nis 2010 #3 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Hayır
DesoLate Kayıtlı Üye 17 Nis 2010 #4 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? HepsiyLe deqiL ama deqer verenLerLe evet ..
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? HepsiyLe deqiL ama deqer verenLerLe evet ..
LoKuMuM<3 Bayan Üye 17 Nis 2010 #5 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? sadece biriyle çıkardım gerisi boş. çocukluk aklı
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? sadece biriyle çıkardım gerisi boş. çocukluk aklı
N ` nazLı .. Bayan Üye 17 Nis 2010 #6 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Hayır asLa.
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 Nis 2010 #7 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? bazılarıyla evet evet evet
` βэγzα ' Banned 19 Nis 2010 #8 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Sadece biriyle , Evet.. (
Beyefendi Kayıtlı Üye 19 Nis 2010 #9 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki aklım olsa eski sevgililerimle çıkarım. Ama bi 5. dakika sonraki aklımla çıkmam. O kadar eminim. Eski sevgiliden en iyi "o kim ya" olur. başka da bi cacık olmaz.
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki aklım olsa eski sevgililerimle çıkarım. Ama bi 5. dakika sonraki aklımla çıkmam. O kadar eminim. Eski sevgiliden en iyi "o kim ya" olur. başka da bi cacık olmaz.
Lyd Bayan Üye 19 Nis 2010 #10 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki aklımda,eski sevgili diye birşey barınmıyor.
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki aklımda,eski sevgili diye birşey barınmıyor.
sEmih Kayıtlı Üye 20 Nis 2010 #11 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki akLım oLsa hiç biriyLe cıkmazdım.
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Şimdiki akLım oLsa hiç biriyLe cıkmazdım.
Kei* Kayıtlı Üye 20 Nis 2010 #12 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Asla.
E eoka Banned 20 Nis 2010 #13 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? aşık olmazdım
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 Nis 2010 #14 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Evet
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Nis 2010 #15 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? sevsem biLe o iş kapanmıştır benım için
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? sevsem biLe o iş kapanmıştır benım için
nones Bayan Üye 21 Nis 2010 #16 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? o zaman aklım yoktuki aklım olsa yapmazdım
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? o zaman aklım yoktuki aklım olsa yapmazdım
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2010 #17 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Eski ''Sevgilim'' ile çıkardım.
K ksklıyım Banned 30 Nis 2010 #18 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? tasındılar, olsaydı cıkaedım çok sevmistim =(
---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? tasındılar, olsaydı cıkaedım çok sevmistim =(
DiReNiS Bayan Üye 1 May 2010 #19 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Pöfff...Hayır..
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #20 ---> Şimdiki Aklınız Olsa Eski Sevgililerinizle Tekrar Çıkarmısınız? Birkaçıyla