---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? sezen hatun arasın ve ya esra sultan :D
'Gülümse :D Prenses 6 Mar 2011 #1,201 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? sezen hatun arasın ve ya esra sultan
Prensesimm Bayan Üye 21 Nis 2011 #1,203 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Ömrüm arasın..
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #1,204 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? kimse aramasın bu saatte telefon görüşmesimi olur
---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? kimse aramasın bu saatte telefon görüşmesimi olur
Rock SouL Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #1,206 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Merve :/
M miSs`LoneLy Bayan Üye 22 Nis 2011 #1,207 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? NiSa arasın..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 22 Nis 2011 #1,208 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Kuzenim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 22 Nis 2011 #1,209 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Sedef arasın
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Nis 2011 #1,210 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? kimin aramasını isterdim bilemicem ama kimin aramamasını isterdim onu cok net biliyorum.!
---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? kimin aramasını isterdim bilemicem ama kimin aramamasını isterdim onu cok net biliyorum.!
Prensesimm Bayan Üye 25 Nis 2011 #1,211 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? aşkıımm arasınn
Rock SouL Kayıtlı Üye 25 Nis 2011 #1,213 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Asla aramıycağını bildiğim birisi.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Nis 2011 #1,214 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? Peri.
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 26 Nis 2011 #1,216 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? RaPizM^^' Alıntı: kimin aramasını isterdim bilemicem ama kimin aramamasını isterdim onu cok net biliyorum.! Genişletmek için tıkla ... Bende kimlerin diye belirtmek istiyorum
---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? RaPizM^^' Alıntı: kimin aramasını isterdim bilemicem ama kimin aramamasını isterdim onu cok net biliyorum.! Genişletmek için tıkla ... Bende kimlerin diye belirtmek istiyorum
beyazgul_57 Bayan Üye 28 Nis 2011 #1,218 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? aha arasada o arasa :d ama aramıyo işte naparsın sevdiğimin aramasını isterdim :s
---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? aha arasada o arasa :d ama aramıyo işte naparsın sevdiğimin aramasını isterdim :s
mustinho1 Kayıtlı Üye 6 May 2011 #1,220 ---> Şimdi Telefon Çalsa .. Kimin Aramasını İsterdin ? kaderrrrrrr ama aramazkı :S