---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? özel no arasın..
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 5 Mar 2009 #502 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? Sagolera arasın
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 Mar 2009 #506 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? üsttekinin aramaısnı isterdim doğum gününü kutlardım
---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? üsttekinin aramaısnı isterdim doğum gününü kutlardım
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 6 Mar 2009 #507 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? numaran olsa ararım ama knt yok....
- BuŞRa - Bayan Üye 6 Mar 2009 #509 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? Telefonumu kırdığım için kmse arayamaz...
mermaid Bayan Üye 6 Mar 2009 #511 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? :'( kankm yada çağrı
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 6 Mar 2009 #514 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? çağlamın çağla yeter bide biricik kuzenimmm
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 6 Mar 2009 #515 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? kbra ve deniz
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Mar 2009 #516 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1343273' Alıntı: çağlamın çağla yeter bide biricik kuzenimmm Genişletmek için tıkla ... bitanem yeter..
---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1343273' Alıntı: çağlamın çağla yeter bide biricik kuzenimmm Genişletmek için tıkla ... bitanem yeter..
PReѧ Kayıtlı Üye 6 Mar 2009 #517 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? herkes arasın şarj bitsin
mermaid Bayan Üye 6 Mar 2009 #519 ---> Şimdi Telefon Çalsa?Kimin aramasını İsterdin? kimse aramasn =(