Simdi Sadece Nefretimsin..!

BiLinmeyen

Bayan Üye
ArkadasLar..Hayatımdan Gecen ßi oLayı PayLasmak istedim SAdece :

Adım Hasine Suan 17 yasındayım...
Hayatımda SevqiLi a$k Nedir ßiLmezdim..Taki 2006 yıLına kadar..O zamana kadar hayatımda kimse oLmadı..Kimseyide sevmedim istemedim.Gercek bi iLşki istiyordum..Bi kere oLsun Tam oLsun diyordum..
2006 yıLının Aqustos ayında İzmir'e TeyzemLere qitmiştim..Her yazım İzmirde Gecer..ßiqün TeyzemLerdeyken kapı caLdı..KaLktım ßen actım..
Karsımda 0'nu qördüm..İkimizde ßirßirimize ßakakaLdık..
artık ßu iLk qörüşte ask mıdır ßiLmiyorum..
İzmirde 2 hafta kadar FaLan kaLdım..Ama o zaman icinde onu hep qörüyordum.İlk böLe bisi yasıyordum..iLk defa ßirini düsünüyordum.GözLerimi kapatsam onu qörüyordum..İçim ßi qaripti anLam veremiyordum..İzmirden ayrıLcaqım qünü evime yani DenizLiye qeLicem qünün onu artık qörememe üzüntüsü vardı..Giderken onu sonkez qördüm..ÖyLe ßi baktı ki qözLerime sanki ßirseyLer söyLemeye caLısıyordu..
Ha ßirde qitmeden önce Arkdsımın TeLinde onun numarası vardı iLk qörüşte ezberLemiştim sonra kaydetmiştim..
O kuzenimin cocukLuk arkadası cok iyi dostLar hic bir zaman ayrıLmazLar..kuzenimde cok tutucu ßi insandır ßöyLe seyLere ck karsıdır..
Neyse
TeL nosu ßende var ama nedense cesaret edip msj atamıyordum.ßekLiyordum hep korku icinde..Ya kuzenim duyarsa..
10.08.2006 cok iyi hatırLıyorum..Saat aksam 10 qibi..CEsaretimi topLamıstım..Cünkü onu düsünmeden yapamiyordum..İlk kez ßöLe ßirsey yasıyordum.İCim cok heycanLıydı.
TeLi eLime aLdım msj ßöLümüne qirdim Tam msj yazıc***i msj qeLdi..Hemde ondan..Msj da sunu yazmıstı : SeLam Hasine ßen ToLqa Sametin arkadasıyım Tanıdın mı ?
okur okumaz kendi kendime qüLmeye basLamıstım..Cok mutLuydum..MEqer o da ßenim numaramı aynı kisiden aLmıs ve msj atma cesaretini oqün buLmus..
O qün cok msjLasmıstık..Sonra ßana ßi TekLifte ßuLundu :
Aramızdaki mesafeLeri sorun etmeden ßenimLe ßi yoLcuLuqa cıkarmısın ? ama karsımıza cıkan her enqeLi aramıza qiren herseyi ßeraßer kaLdırmaya varmıısın ?
Demişti..
ßeLki ßekLediqim istediqim seyi söLemşti ßana..: Varım..Demiştim...
o kadar qüzeL qidiyordu ki ßirLikteLiqimiz..Bir ay sonra aiLesi iLe TeLEfonda tanıstım..ßenim SAdece annem ßiLiyordu..
ToLqanin ßenden önceki hayatına qeLirsek : her hafta ßaska kız oLurrdu en uzun iLşkisi 1 hafta kimseyi SEvmemiş..kızLarı oyuncak gibi qören..onLara deqer vermeyen.Gözyası dökmeyen qururLu ßi erkek
12.02.2007 tarihine kadar o kadar qüzeLdi hersey oda bende cok mutLuyduk..Her hafta sonu yanıma qeLirdi..ßeni sevdiqinden cok eminimdin..
Tabi ßirLikte oLduqumuzun kuzenimin haberi yok.maaLesef ögrenmiş anLamıs..
ToLqayı iLk ßasta uyarmıs..ßu hep ßöLe dewam etmiş uyarma faLan..ßenide uyarıyordu ama ßiz caktırmadan dewm ediorduk ama o okadar akıLLı ki herseyi anLıyordu..ßiqün ToLqayı dövmüş ToLqa hicbirsey yapmamıs.asLında bi yandan ßakarsan o da hakLı..Sonucta en yakın arkdsı kuzeniyLE ßeraber..
ßen istemeyerekde oLsa ayrıLmak istediqimi söLedim..ßeni ßiLiyordu emindi ona oLan sevqimden ama eLimden ßirsey qeLmiyordu..cünkü o kuzenime cok yakın ve o dayaktan sonra eqer ßirLikte oLursa kavqaLar dewam edicekti..FedakarLık yapmıstım..Ne yapıp edip ondan uzakLasmam Lasım..12.02.2007de ayrıLdık..2qün sonra SEvqiLiLer qününde aradı..unutamıyorduk..
Ve iLk defa ßenim icin aqLamıstı..
Eskisi kadar oLmasada teLDe konusmaLarımız devm ediyordu..ßiqün teLDe konusurken kuzenim duymus..ßize qeLdikLerinde ßu sefer ßeni dövdü..ToLqa ßunu nasıL ögrendi ßiLmiyorum ama yıkıLmıstı..Canımın yanmasından ßana vuruLması onu paramparca etmişti ßu yüzden o da FedakarLık yaptı ve tamamen ßitirme kararı aLdık...
ßirßirimizi unutmaktan ßaska yapıcamız ßirsey yoktuu
ßu arada ToLqanın ßir cok kız var tab pesinde onu eLde etmek icin uqrasan..ToLqanın umrunda ßiLe deqL
Derken ßi sene oLdu ve o qün yani 10.08.2007 izmirdeydim onu qördüm..Kuzenim öyLe tembihLEmişti ki koLumu sıkmıstı mosmor oLmustu..ßiz ßuna kısace Tehdit diyeLim...
Kordona qitmiştim..Onu Seviyodum haLa..aradan yarım saat qecmedi..Yanımdaydı..Konustuk ama nasıL konusmaksa ßizimki..Artık Nedense istemiyordum..Seviyordum ama istemiyordum..Hem acı cekmek hemde cektirmek...ona o qün hayatımda ßaskasının oLduqunu hatta onu sevdiqimi söLemiştim..İLk basta inanmadı ama ısrar etmediqimi anLayınca inanmaktan ßaska caresi yoktu..YıkıLmıstı qözLeri yas içindeydi..ßen ise tutuyordum kendimii..yanından ayrıLdıqımda akıttım yasLarımı..DenizLiye qeri qeLmiştim..Ne ßen ondan haber aLAbiLiyordum Ne o ßenden..TeL Nosu Msn Nosu herseyimizi deiştirmiştik..Ama Ordaki arkdsLArımdan ögrendiqim kadarıyLa hayatına ßirini aLmıs..GErcekten hayatına ßiri varmıs..Neden Ve Nicin ?
GErcekten unuttumu die düsünüyordum..
Yavas Yavas yok etmek istiyordum ona oLan sevqimi..O tarihten tutun bu zamana
hicbir haber aLAmadım ondan..Tek ßirsey sadece o duyduqumLa devam etti qünLer..
taki ßyram tatiLine kadar
ßayramda izmire qittim..
Kordona qidip oturduqumda qecmişi düsünüyordum..Unutmak diiL de Onu sevmediqime emindim..ßirden teL caLdı ve yabancı numara..
aCAr acmaz ßana nerdesin dien ßi ses hemde ToLqanın sesi..Kordonda der demez yüzüme kapatmıstı
AnLam veremiyordum..GELmesini, onun yüzünü qörmek istemiyodum
Ve GeLDi..SDECe SesLendii
ßirßirimize ßakarken iLk qünkü qibi heycan yoktu icimde...Gitmişti ßütn heycanım..Bi cosku ßi tutku hissedemiyordum..ELime ßi zarf uzattı..acıp baktıqımda Düqün DAvetiyesiydi..sok oLmustum..19 yasında ve evLeniyor..
Aqzımdan tek cıkan hayırLı oLsun sözLeryLe..Hicbirsey demeden arkamı dönüp qidiyordum...ßana sesLendi dönü baktıqımda aqLıyordu..Keske dedi sadece..
Dediqim tek sey..Ne keske ne ahh et..ßiten ßi iLski ßizimki ßasLadı ve ßitti..Sen qiderken icimdeki askıda aLıp qittin..Simdi icimde senden bana 1zerre kadar ßrsey yok ßundan o kadar eminimki..ßak qözLerim doLmadan qözLerine ßakaßiLiyorum..ßak artık canım yanmıyo..simdi qeLEceqine ßak qecmisine deqiL..
sadece ßunLarı deyip qitmiştim yanımdan..

suan EvLi ve artık ßi karısı var..

ßana qeLince :
Zamanında acı-tatLı qüzeL yasadıqım ßi iLişki..simdi ßende sadece ßi anı oLarak kaLdı...
Artık ona dair icimde ufacıkda oLsa ßirsey yok..

mutLu oLsun ne diyeLim...
 
Seni benden iyi kimse anLayamaz diye düsünüyorum.

Dicek Söz Bulamiyorum Inan.

Hayirlisi Oymus o oLmus..

O Acının Tarifi yok cünki..
 
ıLk defa Bukadar uzun bı metın okudum :)

kuzende ayıp etmıs .. tolganın yerınde olsam ceker bır yana konusurdum ..

herneyse gecmıs olsun

herseyde hayır vardır
 
SaoLun Arkda$Lar..
ToLqa kuzenimi cekip kac defa konustu..Sayısını ßiz ßiLe ßiLemiOruz
Kuzenimin Tek dediqi sey : İnsan Can dostunun kuzenine yan qözLe ßakarmı ?
ToLqa ßu sözLeri duyduqunda dayanamıyordu ama ßi yandan ßen vardım ßırakamıyordu..Dediqim qibi Sonradan ikimizde istemiyorduk..Sevdiqimiz haLde..Gururumuz oLdu.FedakarLık yaptı..
Unuttum unutmasam ToLqa dedikLerinde içim qarip oLurdu..suan O'ndan ßahsederken ßiLe qözLerim doLardı ama kaLmadı artık icimde ßirsey kaLması da imkansız..Dediqim qibi O qiderken ßenim icimdeki a$kı da aLıp qitti..
Simdi yepyeni ßi hayatı var Taßi ßenimde..
MutLudur İnsaLLah hep de mutLu oLsun
Kimsenin KötüLüqünü isteyemem...
 
benımde severek ayrıldıgım cok oldu ..
ama bı sure sonra hayatına baska ınsanlar gırıyor ve ıster ıstemez unutuyorsun.
ne yalan solıyım okurken gozlerım doldu bana bırsey hatırlattı..

Her ıste bır hayır vardır
 
güzel bir paylaşım ama yinede ne olursa olsun sevginize sahip çıkmalıydınız siz sizi bile bağlamayan birisi yüzünden ayrılmışsınız üzüldüm neyse daha 17sin niceleri çıkar karşına
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst