---> Şimdi ... Olmak Vardı Şimdi Mersinde olmak vardı.
SmokiN Banned 27 Kas 2010 #344 ---> Şimdi ... Olmak Vardı Ah ulan havada güneşli kordonda oturup bişeyler yemek vardı denize karşı xD
---> Şimdi ... Olmak Vardı Ah ulan havada güneşli kordonda oturup bişeyler yemek vardı denize karşı xD
MyRa Banned 27 Kas 2010 #346 ---> Şimdi ... Olmak Vardı Sahilde dolaşmak, sohbet etmek ve sıcak çikolata içmek vardı...
'-Gamze Bayan Üye 29 Kas 2010 #348 ---> Şimdi ... Olmak Vardı MyRa' Alıntı: Sahilde dolaşmak, sohbet etmek ve sıcak çikolata içmek vardı... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum..
---> Şimdi ... Olmak Vardı MyRa' Alıntı: Sahilde dolaşmak, sohbet etmek ve sıcak çikolata içmek vardı... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum..
'-Gamze Bayan Üye 29 Kas 2010 #350 ---> Şimdi ... Olmak Vardı Şimdi Serkanın espirilerinin olmadığı bir yerde olmk vardı
Deathalone Banned 29 Kas 2010 #351 ---> Şimdi ... Olmak Vardı hahaha o zmn sıkıntıdn patlrdım xp şimdi cem yılmazla atısmak var dı
'-Gamze Bayan Üye 29 Kas 2010 #352 ---> Şimdi ... Olmak Vardı bende yapamazdım kötüde olsa bi etki yaratıo Şimdi onlarla olmq vardı..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 30 Kas 2010 #359 ---> Şimdi ... Olmak Vardı maç maç maç