Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim`ce - Elimden Geldiğince.

EQY0Wg.png
jz5DrW.png

teşekür ederim :)

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canım bana avatar bulursan yapar mısın böyle pembemsi,morumsu sevimli renklerden bir şeyler? :R

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] bana bir imza lazımda yapabilir misin acaba ? :)

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canım bende imza istiyorum :utan:

“İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme. Allah, “Ben kırık kalplerdeyim.” buyurmadı mı ?”

Sanma ki dert sadece sende var, sende ki derdi nimet sayanlar da var.

canım iki tane yazdım yeşil renkte istiyorum nickimin rengi ile uyumlu olsun diye,şuan ki imzam gibi olabilir, bide ilk sözdeki Allah yazısı belirgin olursa daha iyi olur diye düşünüyorum,bide Allah yazısı hareketli olsa nasıl olur ki :H yazı şeklini sana bırakıyorum

hmm çok şey istemedim demi :H

Son düzenleme:

@Sim canım bende imza istiyorum :utan:

“İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme. Allah, “Ben kırık kalplerdeyim.” buyurmadı mı ?”

canım iki tane yazdım yeşil renkte istiyorum nickimin rengi ile uyumlu olsun diye,şuan ki imzam gibi olabilir, bide ilk sözdeki Allah yazısı belirgin olursa daha iyi olur diye düşünüyorum,yazı şeklini sana bırakıyorum

Hayır tabi ki. :Ü ;*

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canım bende imza istiyorum :utan:

canım iki tane yazdım yeşil renkte istiyorum nickimin rengi ile uyumlu olsun diye,şuan ki imzam gibi olabilir, bide ilk sözdeki Allah yazısı belirgin olursa daha iyi olur diye düşünüyorum,bide Allah yazısı hareketli olsa nasıl olur ki :H yazı şeklini sana bırakıyorum

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] kuzum bide Allah yazısı hareketli olsa nasıl olur ki :H

Söz ;
Öyle büyüksün ki anlatılmaz
Sevdamızsın sen Fenerbahçe

Fenerbahçe yazısında kalın bir Font kullanabilirsen harika olur yani çok şekilli olmazsa. Fenerbahçe büyük harflerle ve lacivert olursa birde Puurple arkadaşın ki gibi Fenerbahçe yazısının üzerinden sarı bir ışık geçerse güzel olur xD

Geri kalan kısım siyah olursa olsun birde bazı imzalara resim ekliyorsun çok tatlı duruyor benimkinede sonsuzluk işaret ekleyebilirmisin ? En alttyada nickim yazarsa çok çok mutlu olurum

Sanırım çok şey istedim kusura bakma , çok teşekkür ederim :vala_02:

Söz ;
Öyle büyüksün ki anlatılmaz
Sevdamızsın sen Fenerbahçe

Fenerbahçe yazısında kalın bir Font kullanabilirsen harika olur yani çok şekilli olmazsa. Fenerbahçe büyük harflerle ve lacivert olursa birde Puurple arkadaşın ki gibi Fenerbahçe yazısının üzerinden sarı bir ışık geçerse güzel olur xD

Geri kalan kısım siyah olursa olsun birde bazı imzalara resim ekliyorsun çok tatlı duruyor benimkinede sonsuzluk işaret ekleyebilirmisin ? En alttyada nickim yazarsa çok çok mutlu olurum

Sanırım çok şey istedim kusura bakma , çok teşekkür ederim :vala_02:

jzj4RG.gif
AZgAvX.gif

Umarım olmuştur istediğin gibi. :eek:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri